La natació sincronitzada nova secció del Centre Natació Mataró

Acord entre l'AE Sincro Mataró i el CN Mataró que permetrà la integració de les nedadores del primer club en el segon

Avui s'ha fet una roda de premsa al complex Joan Serra, en la qual s'ha fet públic que el Centre Natació Mataró, a partir d'ara, tindrà una nova secció, la de natació sincronitzada, i en ella s'hi integraran les nedadores que fins ara pertanyien a l'Associació Esportiva Sincro Mataró.

170601Na_PresentacióSincroCNM

A l’acte hi han estat presents els presidents dels dos clubs, Joan Gros, del Centre Natació Mataró, i Armand Ballo, de l’Associació Esportiva Sincro Mataró, així com el regidor d’esports de la ciutat, Josep Ma Font. Han explicat els motius i comentat tots els beneficis que ha de reportar aquest acord per a la gestió i la projecció d'aquesta especialitat de la natació a la nostra ciutat.

Les nedadores continuaran entrenant a les instal·lacions del Sorrall, ja que les piscines del Centre estan saturades, però s'intentarà que es facin algunes competicions al complex Joan Serra.

I de moment el passat dissabte dia 3 ja es va fer una exhibició dintre del torneig "Juguem a favor de la vida", que organitzen 10 clubs de Mataró, amb el suport de la Direcció d'Esports de l'Ajuntament i en favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer.

Natació Sincronitzada

Natació Sincronitzada

Més endavant el dia 25 de juny es celebrarà una exhibició que substitueix a la de "Sincrosantes" que, per problema de dates, s'ha hagut d'avançar, i ara es dirà "Sincroestiu". En elles els assistents ja podran veure les rutines que les nedadores faran en els campionats de Catalunya i d'Espanya.

170601NS-CartellExhibiicó

Ja fa vint anys que en ocasió dels 10 anys de la remodelació de la piscina municipal es va celebrar en aquella instal·lació una exhibició de natació sincronitzada i aquell mateix any 1997 durant Les Santes la selecció holandesa va fer una actuació. I el mes de febrer de l'any 1998 el Patronat Municipal d'Esports va organitzar els Campionats de Catalunya. Allò va anar encenent la flama d'aquest esport a la nostra ciutat, que va fer els primers passos al Centre Natació Mataró però que per problemes d'espai va acabar portant les nedadores al Sorrall i així va acabar naixent l'Associació Esportiva Sincro Mataró, que actualment comptava amb un centenar de practicants, i d'on han anat sorgint moltes nedadores d'alt nivell, que han acabat recalant en clubs de Granollers i Barcelona. Ara s'intentarà que puguin continuar aquí a Mataró a un alt nivell.

La darrera gran actuació de l'AE SINCRO MATARÓ