Horòscop

Programació del 5 a l'11 de gener de 2018

Per DHANA: Astròloga diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya.

www.facebook.com/dhannaastro · [email protected]

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril)

És hora de començar a decidir com mous fitxa en un assumpte laboral que està aturat. El temps passa i pot-ser cal prendre una decisió. Possible consulta legal a un advocat.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig)

Una bona dosi de realisme et prove-irà del que necessites per enfrontar algunes qüestions vitals. Evita, però, caure en una excessiva apatia que complicaria les coses.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)

Tens la impressió que volen organit-zar la teva vida i tu només vols fer la teva. La pràctica d'esports o algunes activitats a l'aire lliure t'ajudarà a alliberar tensions.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)

Més opcions per triar el que vols fer i més persones que entren a la teva vida per ajudar-te a tirar endavant. No tothom serà del teu gust però això ja és un altre tema.

Lleó (Del 23 de juliol al 23 d'agost)

Poses atenció en hàbits de salut i la dieta. Vols sentir-te a gust i no vols que els altres imposin les seves idees. Cedeix una mica amb els que estimes. No sempre tens raó.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre)

Interès en aquelles petites coses que t'agraden, en gaudir dels teus talents i en passar-ho bé. Els nens i el món infantil en general, et proporcionen grans satisfaccions.

Balances (Del 24 de setembre al 23 d'octubre)

Necessites comunicar-te, establir vincles amb els qui comparteixes maneres de veure la vida. A casa et pots sentir sol. Si tens parella, pla-negeu activitats conjuntes.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre )

Pots sentir que ha arribat l'hora. T'agradaria deixar alguns assump-tes clars. Però hauràs de posar mida en les teves intencions. Cal respectar les opinions dels altres.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)

Et fas el valent però com tothom, tens pors i angoixes. Abans de suportar en silenci més temps, potser caldrà valorar les circumstàncies amb seny i, si cal, demana ajuda.

Capricorn (Del 22 de desembre i el 20 de gener)

T'acompanya una aura de misteri i pots sentir que vius un estat de per-manent alerta i atenció vers el que t'envolta. Està bé observar però no cal passar-se de desconfiat.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)

Es fa necessari trobar la manera de descansar bé i fer la desconnexió de-guda, diàriament. Es desperta algun interès cap al món del misteri i del més ocult que et sorprèn.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)

Pots viure càlids moments amb amics, amb algunes trobades que gaudiràs com a tu t'agrada. Renoves esperan-ces i tries metes més realistes pel teu futur. Penses a invertir.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: