Horòscop

Programació del 25 al 31 de maig de 2018

Per DHANA: Astròloga diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya.

www.facebook.com/dhannaastro · [email protected]

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril)

La dieta pot ocupar part de la teva atenció. Sembla que vols adoptar al-guns hàbits sans i fer esport. T'anirà bé, donat el teu potencial energètic i descansaràs millor.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig)

Les amistats poden tenir un gran pro-tagonisme aquests dies. Retrobades i sortides per celebrar es poden do-nar. Possibles despeses en productes tecnològics o telefonia.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)

Etapa que pots començar a interes-sar-te per activitats poc corrents. Especialment les que tinguin a veure amb el món espiritual i la resolució de conflictes interiors.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)

Projectes pels mesos vinents, però encara una mica incerts. Si vols estar més tranquil, et tocarà estructurar-los adequadament, doncs no tot és tan senzill. Documenta't.

Lleó (Del 23 de juliol al 23 d'agost)

Recordes vivències amb amics i això et fa feliç. Il·lusió per dur endavant alguns plans amb la parella. Sents que junts serà més agradable i el camí es farà més planer.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre)

A la feina pot haver-hi novetats com ara un cap nou que renova l'empresa i la manera de treballar. Són dies per fer alguna sortida amb la família a algun lloc assolellat.

Balances (Del 24 de setembre al 23 d'octubre)

Els imprevistos poden estar a l'ordre del dia. Procura no perdre la pacièn-cia, especialment amb la gent més jove i la família política, que estaran una mica insistents.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre )

T'has decidit a renovar la teva vida social, et ve de gust veure noves ca-res i deixar enrere algunes coses del passat. Però per no repetir-lo també has de canviar tu.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)

Estarà bé recuperar el contacte amb una vella amistat que també et re-corda. En l'horitzó s'albiren canvis pel que fa al sector professional i si li poses il·lusió, millor.

Capricorn (Del 22 de desembre i el 20 de gener)

Et ve de gust moure fitxa en un as-sumpte sentimental, especialment si sents que la cosa s'ha estancat una mica. És probable que no dubtis i tiris endavant amb coratge.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)

Tens la impressió que les coses no passen, com si el temps s'hagués congelat. Potser cal estar atent a la realitat. De ben segur que hi ha alguna cosa que està canviant.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)

Diferent manera de percebre les co-ses. Obres la ment a la novetat. El sector material està subjecte a varia-cions, pot canviar la font d'ingressos d'un dia per l'altre.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: