Horòscop

Programació del 18 al 25 d'abril de 2019

Per DHANA: Astròloga diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya.

www.facebook.com/dhannaastro · [email protected]

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril)

El trànsit de Neptú per la teva Casa XII, aspectant a Mart, que transita per la Casa III, inclina a trobar la inspiració en el món inconscient. Pren atenció als somnis.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig)

FELICITATS. El Sol entra al teu sig-ne i s'inicia el període que recobres energia. Urà a Taure, t'obre portes que potser ni ho pensaves. Només t'has d'atrevir a entrar.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)

El Sol entra al teu sector més ocult, la Casa XII i s'alia amb Urà per posar atenció a algunes qüestions que man-tens ocultes. Si ho gestiones bé, pot ser alliberador.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)

Amb l'entrada del Sol a Taure, comen-ça a activar-se la Casa XI i el focus es posa en el futur, en comprendre cap on vols anar. Augment de l'interès en activitats grupals.

Lleó (Del 23 de juliol al 23 d'agost)

El Sol entra a Taure i farà conjunció amb Urà. És probable que la teva atenció es posi en qüestions econò-miques, en cercar una manera diferent de tenir certa estabilitat.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre)

Mercuri transita per la teva Casa VIII i es poden activar gestions burocrà-tiques destinades a ajuts o millores econòmiques. Si unirà Venus per as-solir més estabilitat.

Balances (Del 24 de setembre al 23 d'octubre)

Amb Mercuri ja circulant per la Casa VII, poden donar-se converses pen-dents, especialment pel que fa a la parella. També és bon moment per augmentar contactes a l'agenda.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre )

El teu sector social i de la parella s'activa i comença una etapa que pots conèixer persones diverses i amb perfils ben diferents. Tot contribueix a l'apertura mental.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)

Novament cal destacar la retrogra-dació de Júpiter i els seus efectes en la teva visió de les coses. Poden sorgir persones del passat però no estarà molt clar què volen.

Capricorn (Del 22 de desembre i el 20 de gener)

Amb el Node Nord i Punt de Fortuna pel sector VII, pots conèixer persones de manera casual que afavoriran la teva vida social i el reconeixement de les teves activitats.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)

El Sol entra a Taure i s'alia amb Urà, regent del signe. Pots sentir més ne-cessitat d'expressar el teu parer i de trencar algunes regles que experi-mentes com limitants.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)

L'aspecte de Saturn et segueix ator-gant una bona visió de les qüestions materials. Si has de fer un negoci, comptes amb una millor apreciació de l'oportunitat financera.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: