Horòscop

Programació del 12 al 18 de juliol de 2019

Per DHANA: Astròloga diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya.

www.facebook.com/dhannaastro · [email protected]

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril)

Mercuri retrògrad, passant pel sec-tor dels amors, pot fer que posis el fre amb una història que comença. Potser sents que cal valorar-ho millor, abans d'apostar fort.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig)

Poses el focus en preparar les vacan-ces, que ja estàs pensant a prendre't. Els trànsits per la Casa III, també poden inclinar a un canvi o posada a punt del vehicle.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)

Pots sentir-te generós, tant amb tu mateix, com amb els que estimes i oferir-los algun regal. Desitges com-partir, no solament qüestions mate-rials, també el millor de tu.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)

Et sents amb ganes d'ajudar a una persona amiga que passa per un mo-ment delicat. Si tenies possibilitats d'ascendir, en l'àmbit professional, ara es poden donar oportunitats.

Lleó (Del 23 de juliol al 23 d'agost)

Mercuri a Lleó, es posa retrògrad i t'inclina a la reflexió. Cal aprofitar per fer un exercici d'acceptació i respon-sabilitat. Si pots tornar a intentar-ho, serà millor.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre)

Pots tenir somnis on connectis amb si-tuacions passades, per aplicar alguna cosa útil, en les teves circumstàncies actuals. Et preocupa tot el que té a veure amb el descans.

Balances (Del 24 de setembre al 23 d'octubre)

Segueix el període d'opcions profes-sionals. Per poder accedir-hi, molt possiblement, hauràs de deixar en-rere algunes pors, que arrossegues. Confia i dóna't l'oportunitat.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre )

L'oposició del Sol a Plutó, pot ampli-ar la teva perspectiva de les coses i conèixer persones interessants, que col·laboraran en la teva evolució i filosofia, personal.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)

Pots tendir, a protegir-te emocional-ment, i a practicar certa reserva del que sents. Experimentes més neces-sitat de silenci, per posar una mica en ordre els objectius.

Capricorn (Del 22 de desembre i el 20 de gener)

Mercuri retrògrad per Casa VIII, pot fer que un tema econòmic visqui impor-tants variacions i hagis de redefinir els plans. Algú pot enamorar-se de tu, i t'ho farà saber.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)

Mercuri retrògrad, a la Casa de la pa-rella, pot portar alguna experiència de retrocés, o que sentis que s'ha de tornar a parlar d'algun tema que ja semblava oblidat.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)

En el terreny laboral, es pot donar la situació que hagis de rebutjar una oferta, que no compleix les teves expectatives. Entres en un període de necessària formació.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: