Horòscop

Programació del 15 al 22 de febrer de 2019

Per DHANA: Astròloga diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya.

www.facebook.com/dhannaastro · [email protected]

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril)

Amb l'entrada de Mart al signe de Taure, l'economia és protagonista. Et col·loques les piles per posar-te al dia. Vigila la gola, evita coses massa fredes o massa calentes.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig)

Amb Mart, transitant pel teu signe, reps una bona dosi d'energia i prens una actitud enèrgica, que t'anirà molt bé per iniciar una nova etapa, amb més activitat física.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny)

Entres en una etapa de canvis, sobre-tot pel que fa a qüestions professio-nals. A mesura que Mercuri s'acosta a Neptú pel teu sector X, t'interesses per algun tipus de voluntariat.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol)

Amb la Lluna a Cranc, estaràs més receptiu a les emocions pròpies i alienes. Si no tens parella, amb Venus i Saturn passant per la Casa VII, algú se't pot declarar.

Lleó (Del 23 de juliol al 23 d'agost)

Segueix transitant Saturn pel teu sector laboral i ho fa acompanyat de Venus. Si estàs cercant feina, pots rebre l'ajut d'una persona veterana, que confia plenament en tu.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre)

Pots viure una experiència especial. Mercuri passant per la teva Casa VII i apropant-se a Neptú, anuncia tro-bades casuals, plenes de missatges entre línies i aprenentatge.

Balances (Del 24 de setembre al 23 d'octubre)

Si tenies conflictes amb un familiar, potser podreu arribar a algun tipus d'acord. Despeses relatives a deco-ració de la llar o per motiu d'alguna celebració important.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre )

Amb Mart circulant per la Casa VII, és possible que entris en una etapa d'augment de la vida social. Però vigila amb les provocacions, compte fins a deu abans de parlar.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre)

Tingues una mica de paciència. En aquests dies, algunes persones de caràcter més emocional que tu o que passen per moments complicats, po-den absorbir una mica el teu temps.

Capricorn (Del 22 de desembre i el 20 de gener)

Amb Venus a Capricorn i Mart a Taure, t'inspires. Poses la vista en remoure el que calgui per deixar la teva em-premta. Si tens talent artístic, ho voldràs mostrar al món.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer)

Hi ha algun assumpte que et dóna la impressió que no s'acaba mai, espe-cialment pel que fa al sector laboral. Deixa que passin algunes setmanes per veure resultats.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març)

Estàs escalfant motors per passar a l'acció. Probablement vens d'una etapa que has gastat més del compte, ara amb Mart a Taure, toca conservar i planificar l'economia.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: