Dos podis de l'AE Sincro Mataró als Campionats de Catalunya júniors

Van obtenir el subcampionat en duet i el tercer lloc per equips

El passat dissabte dia 25 de Març les nedadores de l’equip júnior de l’Associació Esportiva Sincro Mataró van participar en el Campionat de Catalunya de rutines d’hivern celebrat a Tarragona.

170328Na_Podiequips

Les nedadores Laura Garcia i Vanessa Ligos es van proclamar subcampiones de Catalunya en la modalitat de duet, i juntament amb les seves companyes Bruna Busquets, Laura Cano, Ona Turati, Ivet Estrader i Paula Albertuz, van pujar al tercer graó del podi per recollir la medalla de bronze obtinguda en la modalitat d’equip. D’altra banda, Laura Garcia va finalitzar cinquena en la modalitat de solo i Vanessa Ligos ho va fer en desena posició.

170328Sin_Podiduet

Aquests magnífics resultats no només són un merescudíssim reconeixement a la feina feta, sinó que també són una prova de què tot esforç té la seva recompensa, i que a poc a poc, treballant dia rere dia, pots aconseguir tot allò que et proposis. D’ara endavant només queda seguir treballant per poder continuar millorant i creixent, perquè el camí del progrés i la millora no té límits.

L'AE Sincro Mataró és el club que treballa per aquest esport a la nostra ciutat i és la que ens ha informat sobre aquest campionat. Però a través d'un comentari sota d'aquesta notícia hem sabut també que, a la mateixa competició, una altra nedadora mataronina també va pujar al podi. I hem cregut oportú afegir-ho amb posterioritat. És Ainhoa Piqueras, que competeix per un club forani, el C.N. Kallipolis, i que va pujar tres vegades al podi, obtenint un bronze en solo, un altre bronze en duo i una plata en equip.