S'acaba la lliga amb un partit intranscendent per al CH Mataró

Per altra banda, el femení comença a Igualada el playoff per la tercera posició, al millor de tres partits

Aquest dissabte 26 a les 20h el Mis Ibérica CH Mataró rep a l'Alcobendas, en un matx en el que els locals no s'hi juguen res, però els madrilenys busquen plaça a OK Lliga. Amb l'empat a punts amb el Manlleu puja l'Alcobendas, i per tant amb la victòria s'asseguren l'ascens. Allà el resultat va ser d'1-5 pels de Quim López, però amb les lesions i molèsties que arrosseguen varis jugadors i la moral baixa al no tenir opcions de pujar, ja veurem si els locals poden plantar cara a un equip que sortirà a totes. El Mataró ha pagat car el fet de guanyar un sol partit dels darrers sis disputats, amb tres empats, i l'únic alicient que té és acabar la temporada a casa amb un bon sabor de boca.

Crònica de la golejada a la pista de l'Alcobendas

Hoquei CH Mataró - Taradell

Comença l'última ronda de playoff a Igualada

El Club Hoquei Mataró femení es va quedar sense l'ascens a OK Lliga al perdre la seva semifinal contra el Palau de Plegamans fa un parell de setmanes, tot i que en un primer moment semblava que sent el primer equip sense representació a la màxima categoria de la lliga ja n'hi hauria prou. Finalment sembla ser que Voltregà o Palau de Plegamans poden haver trobat una fòrmula per vendre la categoria o aprofitar-la d'alguna altra manera.

Tot i això l'equip d'Albert Bou ha d'intentar acabar la temporada el millor possible, fent-se amb aquesta tercera posició superant a l'Igualada, no fos cas que finalment si que el lloc d'ascens anés a parar al primer equip que no és un filial de la categoria. A la primera fase les mataronines van guanyar per 1-3 a la capital de l'Anoia, mentre que a casa s'imposaven per 4-1.

Victòria a la pista de l'Igualada a la primera fase

Hoquei fem CH Mataró - Igualada