El CH Mataró femení torna a guanyar a Igualada

Després de la primera derrota de la temporada, les mataronines recuperen el camí de la victòria (1-3)

Després de l'ensopegada de la setmana anterior a Manlleu, les noies del Club Hoquei Mataró tenien ganes de tornar a guanyar, i a Igualada van poder sumar la onzena victòria en dotze partits aquesta temporada, a falta de dues jornades per tancar la primera fase de Primera Nacional Catalana. El partit va començar bé pels interessos visitants, ja que ben d'hora dos gols de Mompart en dos minuts van posar el 0-2 al marcador que marcava el bon camí, dominant el partit. A la represa el domini de l'equip d'Albert Bou va seguir, però al minut sis es complica una mica el matx quan una errada a mitja pista permet un contracop local que es converteix en el 1-2. Tot i això la reacció mataronina no es va fer esperar, i dos minuts més tard un gol de Florenza tornava a donar tranquil·litat al seu equip amb el 1-3 que ja seria definitiu.