Toca donar suport al CH Mataró femení, que vol tornar a OK Lliga

El Primera Estatal masculina, per la seva banda, se la juga a Taradell si vol seguir pensant en l'ascens

L'equip femení va descansar el passat cap de setmana, ja que havia fet la feina amb antelació: en els quarts de final del "play-off" havia eliminat per la via ràpida, en dos partits, el Vila-sana B, un dels molts filials que hi ha en aquesta categoria d'equips d'OK Lliga. Aquest dissabte (19:30 h) comencen les semifinals, també al millor de tres partits i amb el factor pista a favor. El primer partit serà al Pavelló Jaume Parera contra el Palau de Plegamans B, un altre filial. A la primera fase l'equip mataroní va guanyar per un ajustat 4-3 a casa i per 2-4 a la localitat vallesana, i per tant no val a badar. Una gran oportunitat pels afeccionats mataronins de veure un partit important i donar suport a les noies d'Albert Bou.

SEMIFINALS (1r partit) 28 d'abril

CH MATARÓ - Palau Plegamans B
Voltrega B - Igualada

Només quatre equips lluitant per un lloc d'ascens a OK Lliga. Però aquest ascens estarà entre el CH Mataró i l'Igualada, ja que els altres dos són filials i els seus equips estan molt ben classificats a la màxima categoria. Per tant, a part de superar el Palau B, interessaria que el Voltregà B superés l'Igualada, i ja estaria fet l'ascens. Veurem si va així...

Hoquei Medicare CH Mataró - Palau Plegamans

L'equip de Primera Estatal se la juga a Taradell

Queden quatre jornades per acabar el campionat i tot està per decidir. L'equip de Quim López té opcions d'ascens, però passen per guanyar el dissabte (18 hores) a Taradell, davant un equip que a la primera volta va guanyar a Mataró per 2-4. I pensant en el golaverage... La classificació està molt comprimida, i fins i tot el Calafell, que fa poc era líder destacat, s'està posant en problemes. El Mataró, per la seva banda, va caure del tercer lloc -que dóna dret a l'ascens- al cinquè empatat amb el sisè després de l'inesperada derrota a casa de la setmana passada amb el Maçanet.

Hoquei CH Mataró - Taradell

Crònica de la derrota de la primera volta a casa