El Mis Ibérica CHM topa amb la defensa del Taradell (2-4)

Els osonencs van superar als homes de Quim López, que no van trobar la manera de controlar el partit

Després de guanyar a la complicada pista del Maçanet entre setmana, el Mis Ibérica CH Mataró tenia un compromís a priori més assequible amb el Taradell, equip acabat d'ascendir a la categoria. Jugant a casa, els mataronins tenien una bona oportunitat de sumar tres punts per posar distància amb els seus perseguidors, però els osonencs van saber utilitzar les seves armes per emportar-se la victòria. El partit de seguida es va posar molt de cara pel Taradell, ja que al minut quatre ja guanyaven 0-2, en situacions en les que va faltar concentració en defensa. Tot i això, el Mataró reacciona i abans del descans aconsegueixen equilibrar de nou el marcador, gràcies als gols de Montero després d'un contracop de Florenza i de Cantero robant una bola i rematant després d'aixecar-se la bola ell mateix. Tot i això, els locals també van desaprofitar dos penals que els podrien haver posat per davant.

Hoquei CH Mataró - Taradell

A la represa, altre cop els visitants de seguida s'avancen de nou al minut u, després de robar una pilota. Una altra bola perduda va acabar de condemnar al Mataró, ja que quan faltaven tretze minuts el Taradell amb un contraatac ràpid va marcar el 2-4. Els locals van seguir-ho provant però sense trobar el camí de la porteria osonenca, sempre amb xuts llunyans i amb poques ocasions de perill. No va ser el dia dels mataronins, que quan intentaven el·laborar més les jugades perdien la bola i donaven opcions al Taradell al contracop. Tot i això, el Mataró segueix en segon lloc, però amb la classificació molt més apretada, amb tan sols cinc punts de diferència entre el segon classificat i l'onzè, l'últim lloc que assegura la permanència.

MIS IBÉRICA CH MATARÓ 2-4 CP TARADELL

MIS IBÉRICA CH MATARÓ: Sergi Grané, Jordi Bartrés, Eric Florenza, David Montero (1) i Oriol Lladó equip inicial; Guillem Molist, Àlex Cantero (1) i Àlex Mañé (ps).