El Mis Ibérica CHM rep al Rivas Las Lagunas

Els mataronins necessiten els tres punts davant d'un equip sentenciat al descens, mentre l'equip femení jugarà a Sant Cugat

El Mis Ibérica CH Mataró, després de perdre a la pista de l'Alpicat, no es pot permetre tornar a ensopegar contra el Rivas Las Lagunas, equip sentenciat al descens que ara mateix es troba a 16 punts de la salvació. A la primera volta l'equip de Quim López va veure's sorprès per l'equip madrileny, que va aconseguir la seva única victòria d'aquesta temporada, i aquest cop ben segur que els mataronins no tenen cap intenció de tornar a badar.

Mataró-Rivas

El partit és dissabte a les 18h, més d'hora de l'habitual, i farà falta el suport del públic per sumar tres punts molt importants per seguir pensant en l'ascens. Ara mateix es troben a dos punts de l'Alcobendas, que ocupa el tercer lloc i darrer que dona dret a jugar l'any vinent a OK Lliga, i per sota sent la pressió de fins a vuit equips que es troben a sis punts o menys i volen intentar ficar-se en aquesta lluita i allunyar-se del darrer lloc de descens. A la zona baixa, a part del Rivas Las Lagunas també el Jolaseta té coll avall que perdrà la categoria, i la disputa per evitar aquest darrer lloc de descens –baixen tres equips– promet ser aferrissada fins al final.

Crònica de l'ensopegada de la primera volta a Madrid

El CH Mataró femení juga a Sant Cugat

Per la seva banda l'equip femení de Nacional Catalana juga dissabte 10 de març a les 18:30h a la pista del Sant Cugat, al que van guanyar a la primera volta per 2-0, però recordem que va ser el botxí de les mataronines a la Copa Generalitat. Una revenja estaria bé per assegurar el liderat de cara al play-off, ja que això vol dir tenir el factor camp a favor en totes les eliminatòries.

Hoquei CH Mataró - Sant Cugat

Crònica de la victòria de la primera volta