Victòria plàcida del Mis Ibèrica CH Mataró contra el CP Rivas Las Lagunas de Madrid

Els homes de Vadillo es refan de la derrota de la setmana passada amb un partit molt sòlid per aconseguir la tercera victòria en quatre partits

El Mis Ibèrica CH Mataró va sortir amb ganes de controlar el partit i no trobar a faltar a Jordi Bartrès que estava a la grada amb crosses (encara li falten 10 o 15 dies per poder tornar a la pista). Sergi Grané, Pablo Fernández, Marc Povedano, Èric Serra i Èric Florenza van ser els encarregats de començar el partit. I com van començar!, quan tot just es complia el minut 4, una jugada individual majúscula de Pablo, amb revers inclòs, posava l’1 a 0 al marcador.

La primera part va ser un rosari d’ocasions locals, tirs al pal i parades del porter madrileny; tot i que també hi va haver algun contracop dels visitants que un extraordinari Grané es va encarregar de contrarestar. L’equip madrileny acabava la primera part amb 8 faltes, símptoma clar que es veien desbordats en moltes ocasions i l’única manera de parar els jugadors de groc i negre era cometent faltes.

Mataró-Rivas

A la segona meitat el partit continuava pel mateix camí, amb la diferència que el Mataró va aconseguir materialitzar les seves oportunitats. Abans d’arribar al minut 4, l’equip local ja havia disposat de 5 ocasions clares a càrrec de Pablo, Florenza, Pove, altre cop Pablo... va ser, llavors, el mateix Pablo Fernández qui situava el 2-0 al marcador amb un altre gol per emmarcar. I tot just un minut més tard, quan en faltaven 20 pel final, el Rivas ha comès la desena falta i, en la consegüent falta directa, Pove establia el 3-0.

Semblava que el partit estava sentenciat, però als visitants encara els hi quedava un cartutx. Es van llançar cap a la porteria del Mataró i només un festival de Sergi Grané va evitar que marquessin algun gol. Va ser al minut 12 quan, després d’una jugada d’atac de Florenza, un contracop fulminant del Rivas va suposar l’únic gol que aconseguirien fer-li al jove porter mataroní. L’afició local, encapçalada pel Front Mataroní, va animar sense parar i va omplir la grada del Pavelló Jaume Parera de color i de festa. Estan aconseguint que la grada del pavelló de l’hoquei sigui un punt de trobada dels apassionats de l’esport mataroní.

I al minut 15, Florenza sentenciava el partit amb una jugada en la qual, sortint des de darrere la porteria, va aconseguir xutar des de la cantonada superior de l’àrea i batre el porter. Encara hi va haver algunes ocasions més, entre elles un penal favorable al Mataró i una falta directa per acumulació de faltes favorable als visitants, però el marcador no es va moure més. Així, el Mataró sumava la tercera victòria en quatre partits i se situa a la part alta de la classificació, perseguint l’Alcobendas que ha guanyat els 4 partits que ha jugat.