El femení del Club Hoquei Mataró disputa la Copa de la Generalitat

Les noies juguen a Voltregà la competició de copa, mentre el Mis Ibérica juga a Sant Feliu de lliga

El CH Mataró, en busca de la Copa de la Generalitat femenina

El primer equip femení del Club Hoquei Mataró disputa entre divendres 16 i dissabte 17 la final a quatre de la Copa de la Generalitat. La semifinal és el divendres a les 20:15h i l'equip mataroní, primer classificat del grup A, s'enfronta al Sant Cugat, segon classificat del grup B. L'altra semifinal es jugarà tot seguit entre el Voltregà i el Cerdanyola, primer del grup B i segon del grup A.


Precisament contra l'equip vallesà van jugar les mataronines el darrer partit de lliga a casa, guanyant 2-0. Al ser una eliminatòria ben segur que es podrà veure la millor cara de l'equip, amb gana de disputar una final, que a més podria ser contra el Voltregà B, que juga a casa i va derrotar a les d'Albert Bou en el mateix escenari, en el darrer partit de lliga, per 1-0. En cas de passar, la final es jugarà el dissabte a les 12:30h i es podrà seguir en directe per La Xarxa TV.

Crònica del partit recent contra el Sant Cugat

Hoquei CH Mataró - Sant Cugat

Els nois no poden badar si volen seguir a dalt

Aquest dissabte a les 19:30h el Mis Ibérica CH Mataró s'ha de refer de la derrota amb el Sant Cugat, a la pista del Sant Feliu, ja que la part alta s'ha ajustat molt i tan sols tres punts separen als mataronins de la vuitena posició. A la primera volta van guanyar 4-2 al Jaume Parera, però han de demostrar la seva millor cara per emportar-se els tres punts.

Crònica de la remuntada de la primera volta contra el Sant Feliu

Hoquei Mis Ibèrica Mataró - Sant Feliu