Remuntada del Mis Ibérica en un partit disputat

L'equip de Quim López continua imbatut després de superar al Sant Feliu (4-2)

Després de tres jornades, el Mis Ibérica CH Mataró està firmant un inici de temporada que contrasta amb el de l'any passat, en el que la primera victòria no va arribar fins la cinquena jornada de competició. Aquesta setmana van superar al Sant Feliu, que encara no ha puntuat, tot i no fer un gran partit i complicar-se la vida des de bon principi i haver de remuntar. El partit no va començar bé pels interessos locals, ja que quan s'havia jugat poc més d'un minut, una bola tova dins l'àrea la va saber aprofitar l'equip del Baix Llobregat per avançar-se (0-1). El Mataró, que va desaprofitar dos penals a la primera meitat, no va poder igualar el marcador fins que Cantero aprofitava un rebot a mitja pista per rematar directament dins la xarxa visitant, quan quedaven poc menys de vuit minuts pel descans.

Hoquei Mis Ibèrica Mataró - Sant Feliu

A la represa el Sant Feliu també va disposar d'un penal, però Grané va realitzar una gran aturada. Quan s'havien jugat dotze minuts Bartrès va fer un golàs per avançar al seu equip per primer cop, i els mataronins van tenir varies ocasions clares per acabar de sentenciar el matx. Però cap al tram final els locals van perdre el control, i van deixar-se empatar quan restaven poc menys de tres minuts. Poc després van reaccionar i Montero aprofitava una assistència de Bartrès per fer el 3-2. Els visitants van treure el porter quan quedava mig minut per intentar empatar a la desesperada, i de fet van tenir una ocasió claríssima que gràcies a una mà extraordinària de Grané no va acabar al fons de la xarxa. Montero des de mig camp va poder fer el 4-2 definitiu sense porter, de manera que els tres punts es van quedar a Mataró.

Mis Ibérica CH MATARÓ  - CHP SANT FELIU 4-2

Van jugar pel Mataró: Sergi Grané, Jordi Bartrès (1), Èric FlorenzA, David Montero (2) i Oriol Lladó equip inicial; Pablo Fernández, Guillem Molist, Alex Cantero (1) i Alex Martínez (porter suplent).