El Club Hoquei Mataró vol mantenir-se a dalt

Visita d'un equip de la part baixa de la taula, l'Alpicat de Lleida

  • Divendres, 10 Novembre 2017 17:35

El Mis Ibérica CH Mataró rep aquest dissabte dia 11 al Jaume Parera i León la visita de l'Alpicat de Lleida a les 20:30h. És un dels equips de la part baixa de la taula, que fins ara ha sumat dos empats i dues derrotes, i per tant a priori es tracta d'una bona ocasió per mantenir la imbatibilitat i seguir en llocs d'ascens. A més, no val a badar perquè una ensopegada pot fer perdre molts llocs de cop a l'equip. Els homes de Quim López volen refer-se de l'empat agredolç de Vilafranca i seguir forts a casa, amb ganes de donar un bon espectacle als seus afeccionats amb el suport del Front Mataroní.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Alpicat

La temporada passada la visita de l'equip de ponent va servir per sumar la primera victòria de la temporada, en una situació molt diferent a la d'aquest any, en un partit que va acabar 8-5 tot i que els visitants es van avançar 0-2. Els mataronins van saber reaccionar per fer-se amb el primer triomf de l'any, i aquest cop intentaran sumar la tercera victòria de la temporada i el cinquè partit consecutiu sense conèixer la derrota.

Crònica del partit de la temporada passada amb l'Alpicat

Les noies juguen avui a Sant Sadurní d'Anoia

Per la seva banda l'equip femení busca el 9 de 9 a la pista del Noia avui divendres a les 21:30h. A Mataró ja van guanyar per 9-2, a veure si a camp contrari poden repetir per seguir amb pas ferm al capdavant de la 1a Nacional Catalana.