El Mis Ibérica Mataró aconsegueix la primera victòria

Van rebre al Lleida Alpicat, i tot i un mal inici, van sobreposar-se per guanyar el partit

• Redacció // Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 06 Novembre 2016 18:13

El dissabte a dos quarts de nou, el Mis Ibérica Mataró va rebre la visita del HC Lleida Alpicat, un dels equips que ha pujat aquest any a primera nacional. La gran novetat del cinc inicial del Mataró va ser la presència de Sergi Grané a la porteria en substitució de l’Albert Povedano que l’havia defensat els primers quatre partits. Tot i que el rival, en principi, era inferior, com ja és habitual aquesta temporada, el partit va començar amb ensurt. I per duplicat. Dos contracops rapidíssims i culminats a la perfecció van permetre als visitants posar el 0-2 al marcador al minut 7 de partit, gràcies a una jugada individual de Martí Dalmases que va elevar la pilota per després rematar-la per sobre del porter i un xut creuat a l’escaire de Mats Zilken.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - Alpicat

Per fi, però, en el partit d’aquesta setmana es va veure un Mataró amb capacitat de reacció i Marc Povedano va anotar dos gols que anivellaven el marcador. El primer després de recuperar ell mateix una bola i encarar el porter i el segon durant una superioritat provocada per una targeta blava que va rebre Joan Ramon Serret per protestar. 2-2 i encara quedaven 9 minuts de la primera part. El domini era total i absolut de l’equip local, bolcat sobre la porteria lleidatana i creant ocasió darrera ocasió. Va ser Bartrès, a falta de 35 segons qui va aconseguir avançar per primera vegada als locals en el marcador amb una preciosa jugada individual que va fer embogir la graderia. I encara abans del descans, Pove va aconseguir el seu tercer gol i el quart del Mataró per deixar el marcador en un tranquil·litzador 4-2.

En la segona part, va continuar la mateixa dinàmica de domini local i ja al minut 3, en un gran contracop, Marc Figa va donar una assistència magistral a Jordi Bartrès perquè fes el seu segon gol. I poc més d’un minut després es van invertir els papers i va ser Bartrès qui va dirigir un contracop i va assistir a Figa perquè posés el 6-2 el marcador amb una definició preciosa. A partir d’aquí els locals es van dedicar a controlar el tempo del partit i abaixar-ne el ritme, que fins llavors havia sigut frenètic. Potser van pecar, en algunes ocasions, de voler guarnir-se massa a l’hora de definir les ocasions que van tenir. Els últims 7 minuts, però, van tornar a ser frenètics. La desena falta del Mataró va propiciar una directa del Lleida que va posar el 6-3. Florenza va anotar el 7-3 en un contracop. Pove va anotar el 8-3, el seu quart gol, amb un xut preciós directe a l’escaire. A falta de 4 minuts, un penal dins l’àrea del Mataró el va aprofitar el Lleida per anotar el 8-4, i encara abans del final, una bola perduda del Mataró va permetre que anotessin el 8-5. Tot i l’ensurt final, primera victòria del Mis Ibèrica Mataró que ha de permetre que l’equip es carregui de moral i energia per anar a visitar la pista del Raspeig i aconseguir-ne tres punts més.

MiS Ibèrica MATARÓ – HC Lleida Alpicat  8-5

MiS Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza (1), Marc Povedano (4), Jordi Bartrès (2), Marc Figa (1) – equip inicial-, Èric Serra, Ferran Guimerà, Àlex Cantero, Oriol Lladó i Albert Povedano (ps).