Cara o creu a Galícia pel Medicare System Mataró

Les mataronines necessiten guanyar a la pista del Liceo per assegurar-se la permanència i no dependre d'altres resultats

Després d'imposar-se al Rivas Las Lagunas la setmana passada, les noies del Medicare System Mataró van deixar-ho tot obert de cara a la darrera jornada de lliga, i passant a dependre tan sols d'elles mateixes per mantenir la categoria. El Liceo es troba tan sols un punt per damunt, o sigui que guanyant a les gallegues, el Club Hoquei Mataró seguirà a la màxima categoria de l'hoquei patins femení la temporada vinent.

170505Ho_CHMatarócontentes

Aquesta darrera jornada es juga amb horari unificat, tots els partits es disputen avui dissabte a les 20h, i el Mataró haurà de mostrar la seva millor versió, ja que les gallegues s'ho juguen tot a casa i segurament l'ambient estarà ben caldejat. El resultat de la primera volta va ser d'empat a dos gols, però és cert que en les darreres jornades les mataronines han millorat respecte a una primera volta molt fluixa. A part del Liceo, hi ha dos equips més amb 28 punts, un més que el Mataró –l'Sferic Terrassa i l'Alcorcón–, i per tant amb l'empat podria arribar a servir per salvar-se, sempre que l'Sferic perdés a la pista del Voltregà o l'Alcorcón a la pista del Rivas Las Lagunas. El que està clar és que no serveix la derrota, i per tant no es pot especular i s'ha d'anar a buscar la victòria des del primer minut.

Crònica de l'empat amb el que es tancava la primera volta a casa

Hoquei Medicare CHM - Rivas

Així està la classificació i els enfrontaments d'avui dels equips que encara no s'han assegurat la permanència, i com veiem l'únic que juga a casa és el Liceo de la Corunya. D'aquests quatre equips, un perdrà la categoria.

  Punts 26a Jornada
Sfèric Terrassa 28 VOLTREGÀ
Alcorcón 28 RIVAS
Liceo 28 Mataró
CH Mataró 27 LICEO