El Medicare System Mataró empata amb el Liceo per tancar la primera volta

Aquest empat (2-2) els hi dóna un punt que no serveix per sortir de la zona de descens i deixa molta feina per fer

• Marc Gomà
  • Diumenge, 29 Gener 2017 20:36

Un Medicare System Mataró, necessitat de victòries, va rebre, el dissabte, a l’equip gallec del HC Liceo. L’equip venia d’un cap de setmana a Madrid amb doble derrota i, per tant, amb els ànims tocats. Per acabar-ho d’adobar, han caigut a posicions de descens. El partit va començar amb un Mataró dominant i abans de complir el primer minut Júlia Canal va crear una gran ocasió sortint de darrere de la porteria i rematant a porteria. La mateixa Júlia va ser la que va obrir el marcador amb un gran gol al minut 5 de partit. Tota la primera part va ser de domini local, fins que a 5 minuts pel descans, Aina Florenza va veure una targeta blava. Les visitants, però, no van poder aprofitar la falta directa ni els dos minuts de superioritat, tot i tenir un parell de clares ocasions just quan es complien els dos minuts. Es va arribar al descans amb l’1-0 al marcador.

Hoquei Medicare CH Mataró - Alcorcón

La segona part va començar amb una dinàmica ben diferent, amb les visitants disposades a lluitar la victòria i posant un ritme ràpid i intens. Al minut 3, un xut de lluny que va ser desviat per una jugadora dins l’àrea va significar l’empat a 1. A partir d’aquest moment, el partit va ser maco, ràpid, amb ocasions a les dues porteries. A falta de 7 minuts el Mataró va cometre la novena falta que feia témer que arribés la desena i, per tant, la falta directa. Però va ser a 2,35 del final, quan un xut intranscendent es va enverinar amb un rebot dins l’àrea i es va colar per sota les cames d’Ariadna Escalas. Tota la feina desenvolupada durant el partit se’n podia anar en orris, però en un atac de rauxa, el Mataró es va bolcar a l’atac i va tornar a anivellar el marcador 33 segons després. Carla Fontdeglòria va agafar el rebuig de la portera d’un xut de lluny i el va enviar al fons de la xarxa. Durant els dos últims minuts, les jugadores visitants van buscar desesperadament que arribés la desena falta mataronina, però l’àrbitre no va picar.

Medicare System MATARÓ – HC Liceo 2-2

Medicare System Mataró: Ariadna Escalas (portera), Xantal Piqué, Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví, Júlia Canal (1) –cinc inicial-, Joana Xicota, Anna Fontdeglòria, Aina Florenza, Aida Anton i Paula Lladó (ps).