El Mis Ibérica Mataró rep el líder amb ambició

L'equip fa una crida a l'afició per l'important partit de demà dissabte

El Mis Ibérica rep el líder després d'encadenar tres victòries consecutives

Aquest dissabte a les 20.30 h el Jaume Parera i León ha de mostrar un aspecte de gala, ja que el Mis Ibérica Mataró rep el líder -al que ja va guanyar a Palafrugell per 2-6- amb ganes de mantenir la bona ratxa de resultats i deixar més lluny el fantasma del descens. Els empordanesos segur que tenen l'espina clavada d'aquell partit i a més tenen l'ascens a tocar, pel que encara volen seguir sumant de tres en tres, i per tant s'espera un partit d'alt voltatge.

Handbol JH Mataró - Sant Cugat

Crida als aficionats mataronins del capità Èric Florenza

En paraules del capità, l'Èric Florenza, "La lliga està molt competida i tothom pot puntuar a qualsevol pista, això fa que perdre o guanyar dos partits et posen en descens o en la lluita per l'ascens". L'equip demana ajuda a l'afició per omplir dissabte les graderies del Jaume Parera. Segons Florenza, "Hi ha un factor que sempre ens genera un plus i aquest cap de setmana el necessitarem més que mai, per això l'equip necessita el Front Mataroní, els socis i aficionats, tots junts som més forts." A més, el Front Mataroní llança la campanya "porta un amic", una iniciativa especial que anima a tots els socis a portar algú a veure aquest interessant partit, amb un clauer commemoratiu d'obsequi. A partir de les 19 h els membres del front ja seran a l'esplanada del pavelló per començar a pujar la temperatura.

Hoquei Mis Ibérica Mataró - GEIEG

Crònica de la victòria a la pista del Palafrugell a la primera volta

Complicat desplaçament del Medicare System a Manlleu

L'equip d'Albert Larrea, per la seva banda, té un complicat compromís a la pista del Manlleu, quart classificat de l'OK Lliga femenina. Després de guanyar la setmana passada al Las Rozas, encara hi ha esperança amb 24 punts per disputar-se, però aquesta jornada és complicat seguir sumant. Tot i això, a la primera volta tan sols es va perdre 3-4, o sigui que, si es veu la millor versió de les mataronines, es pot pensar a donar la sorpresa.

Hoquei Medicare CH Mataró - Manlleu

Crònica de la derrota de la primera volta amb el Manlleu