El Medicare System Mataró encadena la cinquena derrota

El Manlleu es va endur el partit pràcticament a l’últim minut després de remuntar l’avantatge local

Després de començar la lliga amb 4 derrotes, les noies del Medicare System Mataró buscaven reaccionar en el partit que, a priori, no semblava el més propici, ja que el CP Manlleu, líder imbatut i subcampió de la temporada passada, era el rival que visitava el Jaume Parera. Però sí que va arribar la reacció i les mataronines van dominar durant molts minuts tant el joc com el marcador. Amb gols d'Ona Castellví i Carla Fontdeglòria el Mataró es va avançar i el Manlleu només va poder anotar en una jugada preparada en un servei de falta. Així es va arribar al descans amb un 2-1 al marcador.

Hoquei Medicare CH Mataró - Manlleu

I ja a la segona part, després que les visitants cometessin la desena falta, Marta Soler va convertir magistralment la falta directa per establir el 3-1. Quedaven 17 minuts, i les noies d’Albert Larrea demostraven que seguien tenint qualitat per guanyar a qualsevol equip de la lliga. Va ser a falta de 10 minuts quan la truita va començar a girar amb un xut elevat des del mig del camp que la portera mataronina no va poder veure perquè va passar entremig d’un bosc de jugadores. 3-2. El Manlleu va posar tota la carn a la graella i va tirar d’experiència, qualitat i inclús marrulleria per disputar el partit fins al final. Les mataronines van aguantar totes les envestides fins que un contracop, a 1.32 pel final, es va colar gairebé sense voler-ho per sota les guardes d’Èrika Arellano. Per acabar de culminar el desastre, a falta d’1:10, en una jugada intranscendent al fons de la pista visitant, en un frec a frec entre jugadores dels dos equips que podia haver sigut qualsevol cosa, els àrbitres van sancionar com a la quinzena falta del Mataró. Tot i que amb anterioritat Arellano havia aturat una falta directa, no va poder amb aquesta, i el resultat va quedar amb un molt decebedor 3-4, en haver tingut al líder imbatut contra les cordes.

Medicare System MATARÓ – CP Manlleu 3-4

Medicare System Mataró: Èrika Arellano (portera), Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví (1), Xantal Piqué, Aina Florenza –cinc inicial-, Joana Xicota, Anna Fontdeglòria, Júlia Canal, Marta Soler (1) i Ariadna Escalas (ps).