El Mis Ibérica rep al Mieres, que ja ha baixat

Bona ocasió pels mataronins per encarar amb una victòria la recta final de la Lliga

Demà dissabte a les 20.30h el Mis Ibérica CH Mataró rep el penúltim classificat, el Mieres, que ja ha perdut la categoria. Per tant és una bona ocasió per encarar els quatre darrers partits de competició de forma positiva, intentant escalar algunes posicions per acabar la temporada amb bones sensacions.

Hoquei Mis Iberica Mataró - Pilaristas Madrid

A la primera volta els homes de Juan Carles Vadillo van guanyar a Astúries per 5-7, tot i que patint més del compte. Ara que cap dels dos equips s’hi juga res, els locals han de demostrar la superioritat teòrica també sobre la pista, i fer un bon partit per engrescar altre cop als afeccionats mataronins.

Crònica del partit de la primera volta a Mieres

El femení, a Alcorcón per Sant Jordi

Per la seva part el Medicare System CH Mataró juga a la pista de l'Alcobendas, rival directe en la lluita simbòlica per acabar en cinquè lloc, just per sota del “Top-4” europeu. Ara mateix les madrilenyes es troben en sisena posició amb 32 punts, i les mataronines just per sota amb 31.

A la primera volta a Mataró, l'equip mataroní va perdre 1-2, en un partit en el qual es va trobar a faltar encert de cara a porteria. A veure si poden sorprendre i endur-se els tres punts, a falta de quatre jornades pel final.