El Mis Ibérica es retroba amb la victòria a Mieres

El CH Mataró pateix a la pista del cuer, però acaba resolent en els darrers minuts

Victòria balsàmica pel Mis Ibérica Mataró, que després d’un bon inici de lliga –tres victòries en quatre partits–, havia perdut el rumb i ja encadenava cinc derrotes de forma consecutiva. Els homes entrenats per Joan Carles Vadillo –sancionat per aquest partit, com Marc Povedano, i donant les ordres a distància a través d'Aceituno– necessitaven guanyar abans del descans nadalenc, i sabien que a la pista del cuer no podien fallar, però el Mieres es va resistir i fins als darrers instants els mataronins van haver de lluitar per no perdre punts a la pista asturiana.

plantilla ch mataró

El partit va començar bé pels interessos visitants –tot i que es va perdre per lesió a Pujol i durant uns minuts a Pablo mentre s'aturava una hemorràgia al llavi–, ja que al descans marxaven amb un resultat favorable de 0-2, però a la represa els asturians van ficar-se dins del partit, arribant a empatar a quatre gols quan faltaven set minuts pel final, gràcies a un penal. Oliana va fer el 4-5 de seguida, però el Mieres igualava de nou quan restaven cinc minuts de joc. Quan faltava poc més d’un minut, els locals van fer la desena falta, i Florenza no va anotar la falta directa però va saber aprofitar el rebot per fer el 5-6 que posava de nou al Mataró per davant. Pocs segons més tard arribava la sentència de l’estic de Serra, que marcava el 5-7 quan faltava menys d’un minut pel final.

Modoo CP MIERES - Mis Ibérica CH MATARÓ 5-7

Modoo CP MIERES: Aguilar, López, González, Quintanal (2), Carmona (3), Rey, Monje i Sabater.
Mis Ibérica CH MATARÓ: Sergi Grané, Oriol Pujol, Èric Florenza (2), Pablo Fernández (2) i Èric Serra (1) equip inicial; Marçal Oliana (2) i Oriol Lladó.
Marcador: 10’ FERNÁNDEZ (0-1); 11’ FLORENZA (0-2); 29’ Carmona (1-2); 32’ OLIANA (1-3); 33’ Carmona (2-3); 38’ FERNÁNDEZ (2-4); 39’ Quintanal (3-4); 43’ Carmona de penal (4-4); 44’ OLIANA (4-5); 45’ Quintanal (5-5); 49’ FLORENZA (5-6); 50’ SERRA (5-7).