El Medicare System rep avui divendres el Vilanova

Els dos equips lluiten per la cinquena posició de l'OK Lliga

Avui divendres a les 21 hores l'equip femení del Medicare System CH Mataró rep el Vilanova, al Pavelló Jaume Parera, en partit de la 18a jornada de l'OK Lliga d'hoquei patins, en un matx important entre dos rivals directes.

Mataro-Manlleu

L'equip d'Oriol Feliu i l'equip vilanoví estan igualats a 25 punts a la setena posició de la taula, de moment amb avantatge de golaverage per a l'equip visitant, ja que a la primera volta el resultat va ser d'empat a 3, encara que el general és millor per al Vilanova.
Però la cinquena plaça que ostenta l'equip madrileny de Las Rozas està a només dos punts i per tant els dos equips aspiren a aquesta posició que la temporada passada va ser per a les mataronines, per davant de les vilanovines que van acabar en sisè lloc. El resultat de la temporada passada aquí a Mataró va ser de 2-1.

Crònica el partit de la primera volta a Vilanova

L'equip masculí del Mis Ibérica juga a Madrid

Per la seva part l'equip masculí del Mis Ibérica CH Mataró juga a la pista del CP Rivas a Madrid on busca trencar la seva mala ratxa actual de quatre derrotes consecutives, que l'ha portat a la desena plaça amb 18 punts. I potser és una bona oportunitat, ja que el Rivas és 12è amb 13 punts. A la primera volta a Mataró la victòria va ser local per 4-1.