Empat del Medicare System CH Mataró a Vilanova

Les locals van fer el definitiu 3-3 quan faltaven 8 minuts

CHM Fem

La segona victòria de la temporada es fa pregar i el Medicare System CH Mataró no va passar de l’empat a la pista del Vilanova. Després de cinc jornades, i un calendari molt complicat, les mataronines només han sumat 4 punts i es troben a la part baixa de la classificació de l’OK Lliga Femenina.

En el partit disputat a Vilanova, les locals es van avançar quan encara no s’havien disputat ni tres minuts de joc, gràcies a un gol de Laia Castro. Minuts més tard Carla Fontdeglòria va fer l’empat. I ja en els darrers minuts de la primera part el Vilanova es va tornar a avançar, però només 20’ segons més tard Ona Castellví feia l’empat a 2 amb el que s’arribaria al descans.

CHM Fem

El CH Mataró tenia el domini del partit i només començar la segona part Xantal Piqué va fe el 2-3. A partir d’aquí el partit es va travar amb moltes interrupcions i faltes i aquest desconcert el va aprofitar l’equip local per fer l’empat a 3 quan faltaven 8 minuts pel final. En els darrers minuts el partit hauria pogut caure de qualsevol dels dos cantons, però ja no hi va haver més gols i al final cada conjunt es va emportar un punt.

CP VILANOVA - MEDICARE SYSTEM CH MATARÓ 3-3

CH MATARÓ: Ariadna Escalas, Xantal Piqué (1), Carla Fontdeglòria (1), Ona Castellví (1), Júlia Canal, Laura Manzanares, Marta Soler, Anna Fontdeglòria i Erika Arellano (ps).