El CE Mataró suma de forma agònica un primer punt molt merescut

Ha remuntat un 2 a 0 a Parets, marcant l’empat en el temps afegit

190908Fu_ParetsCEMEmpat

El CE Mataró ha debutat en la temporada oficial del seu retorn a la 1a Catalana aconseguint un punt molt merescut al camp del Parets, un equip que també va pujar a aquesta categoria al final de la temporada passada. Ha estat un debut millor que el de l’última temporada a 1a, quan el Mataró va perdre a La Jonquera en el primer partit de lliga. Però no ha estat fàcil perquè l’equip de Raul Monroy ha hagut de remuntar un 2 a 0 advers i el gol de l’empat ha arribat en el temps afegit.

190908Fu_ParetsCEMPrimerequip

Ocasions groc-i-negres i gols locals

El Parets, després d’haver rebut el passadís de l’equip groc-i-negre pel seu triomf  la Copa Catalunya amateur al final de la temporada passada, ha sortit molt fort i en el primer minut ja han posar a prova a Compte que ha refusat a córner un xut que entrava ajustat a la base del pal.

Tot i que el Parets mantenia la seva intensitat, el Mataró, dominant el centre del camp, ha començat a tenir ocasions. Als 8 minuts Bargalló n'ha tingut una de claríssima en una passada llarga, però sol davant del porter local no l'ha pogut superar. I dos minuts després el capità Aitor ha engaltat un dels seus xuts que ha tornat a obligar a lluir-se el porter paretà.

Però al quart d’hora, després d’una pilota perduda pel mig camp groc-i-negre, l’equip local ha forçat un córner i ha marcat el primer gol en un esplèndida rematada de cap.

El Mataró ha reaccionat i de seguida ha tingut dues ocasions més. Primer Aitor en un altre xut que el porter ha desviat a córner i després en una rematada de Dani que ha salvat un defensa quan ja es cantava el gol.

190908Fu_ParetsCEMOcasioDani

Semblava que el Mataró controlava el partit, tot i que perdia massa pilotes al centre del camp degut a la pressió local. Però en una jugada sense perill dintre l’àrea la pilota ha tocar a la mà de Dani Prieto i, tot i que la mà estava tocant al terra, l’àrbitre ha assenyalat penal. El llançament l'ha aturat de forma esplèndida Compte, però un davanter vallesà, que, tot s’ha de dir, ha entrat abans d’hora a l’àrea, ha aprofitat el refús per rematar el segon gol, davant d'una defensa groc-i-negre aturada.

190908Fu_ParetsCEMPenal

Aitor dóna esperances amb un dels seus gols magistrals

El Mataró ha semblat quedar una mica tocat per aquest segon gol i sobretot per la manera com s'ha produït, però a poc a poc ha tornat a agafar la iniciativa i quan faltaven dos minuts per al descans el capità Aitor ha fet un dels seus magistrals gols de falta directa per donar esperances al seu equip.

190908Fu_ParetsCEMGolaitor

El Mataró domina i Toni Paredes empata en el temps afegit

A la represa de seguida s'ha produït la lesió del lateral Carles Torrents a l’espatlla que ha tingut el joc aturat durant quasi deu minuts. Això ha refredat els ànims i a tots dos equips els ha costat entrar en acció altra vegada, tot i que Compte s'ha hagut de lluir en un altre xut llunyà.

Però el Mataró ha aconseguit el domini amb els canvis. Amb seguretat al darrere, dominant el centre del camp i amb Víctor Yustos i Toni Paredes pujant per les bandes, ha anat arribant a l’àrea rival i ha tingut alguna ocasió clara, sobretot una a peus de Samu que ha aturat el porter local.

190908Fu_ParetsCEMSamu

I ja en temps afegit ha arribat el premi. En un contraatac local Tejedo ha tallat de forma providencial una “passada de la mort” i de seguida la pilota ha anat a l’altra àrea on Samu Bayón ha centrat de forma magnífica perquè Toni Paredes venint del darrere marqués el merescut gol de l’empat.

Ara tocarà fer-se fort a casa en el primer partit al Municipal del Centenari del pròxim diumenge contra l’equip de la Guineueta.

PARETS 2-2 CE MATARÓ

CE MATARÓ: Compte, Víctor Yustos, Dani Prieto, Tejedo, Torrents (Toni Paredes 58’), Fiti, Sergi Sánchez (Fran Ochoa 67’), Aitor (Parri 81’), Marc Pascual (Pol Almellones 87’), Samu i Bargalló (Uri 67’).
GOLS: 15’ Montpart (1-0); 24’ Sergi (1-0); 43’ AITOR (2-1); 90’+4’ TONI PAREDES (2-2).

Llegeix l'entrevista amb el capità Aitor González en la qual exposa les seves impressions de cara a la nova temporada