El diumenge pot ser un gran dia per a la UD Molinos

Rep el Vilassar de Mar B i un triomf li donaria el títol de 3a i l'ascens a 2a Catalana

181121Fu_PlantillaMolinos

Aquest diumenge pot ser un dia gran per a un club mataroní que fa quatre anys va complir mig segle de vida, la UD Molinos, ja que pot aconseguir el títol de la 3a Catalana i l'ascens a la 2a Catalana per primera vegada a la seva història.

De la mà de Juanjo Palma l'equip ha fet una campanya sensacional i ara mateix porta 16 partits consecutius sense conèixer la derrota. Amb 10 punts d'avantatge sobre el segon classificat, lloc que ocupa la UD Cirera, un triomf li assegura el primer lloc, quan queden quatre jornades per acabar el campionat.

Però atenció perquè a les 12 hores del diumenge els visita el Vilassar de Mar B, que és l'últim equip que va poder batre l'equip blanc-i-blau en partit jugat el dia 1 de desembre del 2018. L'equip vilassarenc està empatat a punts amb el Cirera en el segon lloc i tot i que tingui el primer molt lluny, està lluitant per aconseguir aquest segon lloc que permet jugar la promoció.

Està clar que més aviat o més tard el Molinos s'ha de proclamar campió, però seria molt bonic poder-ho fer a casa i el més aviat possible.

Clicant aquí podeu llegir l'entrevista que vam fer a l'entrenador Juanjo Palma el mes de novembre

La resta de partits de la jornada per als equips mataronins són aquests:

CERDANYOLA AEiLL (17è) - Llavaneres (7è), dissabte 17 hores al Camí del Mig

Cabrils (8è)- AD LA LLÀNTIA (5è), dissabte 18:15 hores

Fundació Montgat (16è)- UD CIRERA (2n), dissabte 18:30 h

La Salut Pere Gol Badalona (13è)- UD MATARONESA (10è), diumenge 12:15 h

Premià Dalt (12è)- PLA D'EN BOET (18è), diumenge 17 hores