S'acaba la 3a Catalana a La Llàntia, amb derbi i emotiu acte de record

Abans del partit La Llàntia - Molinos s'inaugurarà una placa en record de Valentín Fernàndez

Aquest diumenge, en horari unificat de les 12 hores, s'acaba el campionat de lliga de 3a Catalana de futbol en el qual els quatre equips mataronins han aconseguit la permanència. I tots tanquen la temporada jugant a la nostra ciutat.

El partit més interessant és el derbi que tindrà lloc al Municipal de La Llàntia, entre l'equip llantienc i el Molinos. El Molinos és 6è amb 57 punts i La Llàntia és 7è amb 47 punts.

L'equip visitant és el que, passi el que passi en aquest partit, acabarà com a millor equip mataroní de la categoria, però juga aquest partit amb ganes de completar un ple absolut pel que fa als derbis locals jugats aquesta temporada. Fins ara n'ha jugat cinc i els ha guanyat tots: Mataronesa - Molinos 2-3; Molinos- Pla d'en Boet 3-0; Molinos- La Llàntia 3-2; Molinos - Mataronesa 3-2 i Pla d'en Boet- Molinos 1-2.

Futbol Molinos - La Llàntia

Abans del partit a les 11:30 hores s'efectuarà un acte d'homenatge a Valentín Fernàndez Guirao, persona molt estimada en el barri i en els cercles futbolístics de la ciutat i el Maresme i que ens va deixar el passat 28 de setembre. Ara en acabar la temporada el club del qual n'havia estat president en diverses etapes li dedica una placa commemorativa que serà inaugurada aquest diumenge.

Article publicat en ocasió de la mort de Valentín Fernàndez

Els altres dos partits es jugaran també a les 12 hores. El Pla d'en Boet (9è amb 44 punts) busca la setena victòria consecutiva davant l'Arenys de Mar (14è amb 38 punts) al Municipal de Pla d'en Boet. La UD Mataronesa (11è amb 41 punts) rep al Camí del Mig a La Salut de Badalona (13è amb 39 punts).