En record de Valentín Fernàndez, una persona molt estimada

Era el president honorífic de l'AD La Llàntia i va morir la setmana passada havent deixat una gran empremta

El diumenge al Camp Municipal de la Llàntia s'havia de jugar un partit de 3a Catalana entre l'AD La Llàntia i l'Argentona, però no es va poder celebrar, ja que aquesta instal·lació estava tancada en senyal de dol per la mort d'una persona que, de ben segur, hauria gaudit amb aquell partit: Valentín Fernández.

161006Fu_VFdez

En efecte, el dimecres anterior, dia 28 de setembre, havia mort Valentín Fernàndez als 62 anys. A molts dels lectors aquest nom no els dirà res, però sobretot per als que viuen al barri de La Llàntia, i també per a tota la gent del futbol de Mataró i del Maresme era tota una institució i que ha deixat una profunda empremta. Ell va fer molt pel barri de La Llàntia i això vol dir que va fer molt per la nostra ciutat.

160930Fu_ValentinFernandez

En Valentín va estar vinculat sobretot a l'Asociación Deportiva La Llàntia, club del qual va ser president en diverses etapes, en els darrers 30 anys, i al qual va fer créixer, fins a arribar a veure'l jugar la temporada passada a 2a Catalana. Sota la seva presidència es va inaugurar l'any 2010 la gespa artificial del Camp Municipal de La Llàntia, un moment que el va fer especialment feliç.

Les mostres de condol que s'han rebut han estat incomptables. Era una persona molt estimada i deixa un record inesborrable en tots aquells que gaudien de la seva amistat, que els queda la satisfacció d'haver pogut compartir bons moments amb ell. Quan han passat uns dies del mal tràngol i amb més tranquil·litat li hem volgut dedicar aquest record. Descansi en pau.