El CE Mataró rep el diumenge un vell conegut

L'equip groc-i-negre necessita guanyar la UE Vic

El CE Mataró EF rep el diumenge a les 16:30 hores al camp municipal de Centenari i en partit de 1a Catalana, un vell conegut de fa molts anys, la UE Vic, que torna a visitar l'equip groc-i-negre 16 anys després de la darrera visita en la qual va perdre aquí per 7-1, la temporada en la qual el club mataroní va pujar a 2a Divisió B. Ara la situació és ben diferent i l'equip de Jose M. Polo necessita els punts per poder-se allunyar de la zona de descens, davant un equip que està 4 punts per sobre d'ell.

Mataro-horta sant joan

L'equip groc-i-negre està, amb 24 punts, només un per sobre de la zona de descens, en una categoria que està sent molt igualada, com ho va demostrar el fet que el diumenge passsat no fos en absolut inferior al líder, el Vilassar de Mar. L'únic que li està faltant al Mataró en molts partits és una mica més de sort... o d'eficàcia golejadora, perquè de joc en fa tant com el que més.

Rematada Isma

A la primera volta el CE Mataró va perdre a Vic per un ajustat 1-0, aconseguit de penal per l'equip local, en un partit on el Mataró també va tenir clares opcions per haver sortir imbatut.

Podeu llegir la crònica del partit de la 1a volta

RESULTATS HISTÒRICS