El CE Mataró cau injustament davant un bon Vic

Després d'un penal que l'ha derrotat, l'equip groc-i-negre ha tingut les millors ocasions

Rematada Isma

El CE Mataró ha caigut derrotat per un mínim 1-0 al bonic camp d'un dels equips capdavanters de la categoria com és el Vic, que ha mostrat força qualitat però que només ha pogut marcar de penal a l'inici de la segona part. Altra vegada l'equip de José M. Polo ha demostrat estar al nivell de la nova categoria, però li ha mancat sort per poder portar algun punt cap a la nostra ciutat.

Des de bon començament s'ha vist que els dos equips volien controlar la situació però sense prendre riscos. El Mataró ha iniciat amb quatre davanters i pràcticament amb un 4-2-4, amb Fiti i Parri cobrint tota la part central, però durant la primera part hi ha hagut poques ocasions de gol. Per part local un xut de Peque de fora l'àrea que ha aturat Pol i sobretot un xut des de dintre de l'àrea de Macías, en el qual Pol s'ha tornat a lluir.

Ja cap al final, el Mataró ha portat perill, sobretot en una pilota penjada a la qual Isma, en immillorable posició, no ha arribat per molt poc.

L'únic gol des dels 11 metres

A la represa el Vic ha sortit amb més empenta, els seus migcampistes i davanters buscaven més el desequilibri i finalment Adrià Tuneu ha trobat camí en una bona penetració, i quan ja era dins l'àrea ha caigut i l'àrbitre ha assenyalat penal que Peque ha transformat en el que seria el gol de la victòria osonenca.

A partir d'aquí i ajudat pels canvis que s'han començat a fer, el Mataró s'ha convertit en l'amo del partit i ha tingut grans ocasions de gol. Primer ha avisat Aitor en un còrner que quasi ha entrat de forma directa, després en la millor jugada del partit una combinació entre Sergi Urbano i Aitor per l'esquerra ha acabat amb centrada del segon i rematada a boca de canó del primer que el porter local Reig ha salvat de forma increïble quan tothom cantava el gol. Però a la sortida del còrner, després d'un refús, Parri ha engaltat un xutàs sensacional des de la frontal que s'ha estavellat al pal. Tot plegat recordava el partit del Barça a Sevilla del dia abans...

Ocasió Urbano

Però encara n'hi ha hagut una altra quan Ousman ha engaltat un altre gran xut que el porter local ha aturat volant fins a l'escaire. I cal dir que també hi ha hagut jugada polèmica quan Isma ha estat travat dins l'àrea però el col·legiat no ha volgut assenyalar el possible penal. Llàstima perquè el Mataró ha merescut l'empat.

UE VIC - CE MATARÓ 1-0

CE MATARÓ: Pol Andiñach, Willy, Hèctor Urbano (Antonio Pérez 80'), Isma, Aitor, Parri (Sergi Sànchez 80'), Fiti, Cristian (Ousman 60'), Uri (Sergi Urbano 60'), Rodri (Izar 70') i Marc Aranyó.
GOL: 51' Peque de penal (1-0).