Rosario Flores, el concert estrella de Les Santes 2018

Aquest vespre es presenta la programació de la Festa Major

  • Redacció
  • Dimarts, 22 Maig 2018 15:52

Rosario Flores

Aquest vespre, a Can Marfà, es presenta la programació de la Festa Major de Les Santes, dos mesos abans que arribin. En el Plenari de la Comissió de la Festa Major s’informarà amb detall de tots els noms propis de Les Santes 2018 entre els quals destaca el de Rosario Flores. La cantant serà la gran protagonista musical, indiscutible cap de cartell de la Festa Major, en un concert gratuït a la platja del Varador el 27 de juliol, segons ha pogut saber el Tot Mataró. 

Els detalls d’aquest concert i de la resta de programació es faran públics aquest vespre.

Fa uns dies ja es va donar a conèixer el programa musical de les Dissantes de la Fundació Maresme, amb Txarango de cap de cartell.

 

Més que un nom mediàtic

El de Rosario Flores és molt més que un nom mediàtic que congregarà milers de persones. Porta la sang artística en les seves venes. Filla de Lola Flores i Antonio González ‘el Pescaílla’, va tenir els seus inicis al món de l'espectacle als 5 anys, participant en diverses pel·lícules i sèries. El 1984 va gravar el seu primer mini LP però no va ser fins al 1992 quan va registrar el que realment es considera el seu primer disc. A partir de llavors, Rosario ha creat música de manera constant, tenint fins avui un total d'11 produccions. Rosario Flores ha aconseguit reivindicar l'estil Gypsy Funky amb una mescla explosiva de rumbes, soul, bossanova i balades, molt pròpies d'ella mateixa.

El seu últim disc és 'Noche de Gloria en el Teatro Real', amb el concert en directe que hi va fer.