Tres obres de teatre per Les Santes

L’exitosa ‘T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré’ es combina amb La Ratera i un Don Juan Tenorio inèdit

  • Redacció
  • Dimarts, 14 Maig 2013 10:52

La Ratera

Juntament amb els concerts de Pablo Alborán i Manu Chao, ahir també es van fer públics els tres muntatges teatrals que es podran veure al Teatre Monumental en el decurs de Les Santes. Es tracta de dues obres d’èxit a nivell de país, destacant sobretot el “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré” d’Elisenda Roca i l’exitós muntatge de Sala Cabanyes ‘La Ratera’ que farà el salt al Monumental. És el segon any que la Sala passa a l’altre teatre de la Riera per Festa Major ja que l’any passat va ser el torn del Mikado que va tancar gira en motiu de Les Santes.

El dia 26 de juliol, a les 21 h, serà el torn de la comèdia “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré” un dels musicals de més èxit a Broadway que arriba a Mataró, de la mà d’Elisenda Roca després de passar per el Teatre Poliorama. L’obra ha estat qualificada per la premsa de Nova York com la comèdia més divertida dels darrers anys. “T’estimo, ets perfecte, ja et canviaré” mostra les interioritats del món de la parella. És una visió ampliada, irònica i fresca d’experiències que tothom ha viscut en algun moment o altre de la seva vida: la primera cita, el nuviatge, el matrimoni, l’arribada dels fills, la rutina, la crisi dels quaranta o l’amor en la vellesa.

“La Ratera”, una de les produccions més aplaudides de l’any de la Sala Cabanyes, es representarà al Teatre Monumental el dia 20 de juliol, a les 21 h. Codirigida per Toni Grané i Enric Lucena, és un homenatge a la peça de misteri d’Agatha Christie que va ser escrita fa 60 anys. 

Joan Pera i Lloll Beltran fent el Tenorio

L’últim espectacle de teatre serà un que encara no s’ha estrenat: la versió de “Don Juan Tenorio” a càrrec de Joan Pera i Lloll Bertran. El dia 28 de juliol, 19 h, dos mestres de la comèdia catalana interpreten els mítics personatges de Doña Inés i Don Juan. Aquesta peça, representada en múltiples ocasions a l’escena catalana, és recordada sobretot per la inoblidable interpretació per part de Joan Capri i Mary Santpere al Teatre Romea de Barcelona a mitjans dels anys 70. Seguint aquesta estela d’humor, el binomi artístic format pel Joan i la Lloll uneix frescor i actualitat a l’espectacle i dóna vida a una de les escenes d’amor més impactants del teatre: l’amor entre Doña Inés i Don Juan.