Manu Chao i Pablo Alborán, concerts de Les Santes

Els promotors privats tornen a assumir el pes musical de la Festa Major

  • Cugat Comas
  • Dilluns, 13 Maig 2013 11:48

Concert de Santes


Manu Chao i Pablo Alborán són els caps de cartell de Les Santes 2013. Aquest migdia s’ha presentat la programació d’espectacles de pagament de la Festa Major en la que destaquen aquests dos noms, dues apostes a ‘sold out’. Com ja va ser aposta l’any passat, la Direcció de Cultura de l’Ajuntament fa pinya amb promotors privats perquè assumeixin la programació musical de la Festa Major: “és la única manera en els temps que corren de poder presentar programacions com aquestes, que ens ajudem entre privats i públic”, ha resumit Joaquim Fernàndez. El regidor també ha recordat que la llei d’espectacles limita l’aforament del Parc Central a 6.000 persones. Tots dos concerts apunten a exhaurir el paper, pel que es recomana comprar les entrades amb antelació.

Manu Chao

Aquest 27 de juliol amb temps per "pujar des dels Focs" suposarà la quarta vegada que Manu Chao tocarà a Mataró. Ho ha fet sempre amb èxits espaterrants, dues vegades de forma “clandestina” al Clap –actuant sota un nom fals– i una tercera, molt recordada, en el darrer Cruïlla de Cultures celebrat a Mataró quan va reunir fins a 10.000 persones a l’Espai l’Arquera. Mite del mestissatge musical, líder de Mano Negra i erigit en referent de moviments socials com els antiglobalització, Manu Chao és sempre un tir segur. Com les altres vegades, el promou la Sala Clap i les entrades anticipades valen 18 euros a Codetickets.

Pablo Alborán

Pel que fa a Pablo Alborán, que visitarà la ciutat el 19 de juliol, és un dels darrers grans fenòmens de la música comercial espanyola. És qui ha venut més discos els anys 2011 i 2012, més d’un milió de discos venuts. Nascut a Málaga el 1989, és el primer gran cantant de l’era de les xarxes socials i l’eclosió del fenomen fan a través d’elles, ja que es va fer conegut a través de la publicació dels seus discos a través de Youtube. Ha publicat tres discos en dos anys i enguany serà a totes les grans capitals de l’Estat en una gira triomfal que també farà parada a Mataró.Els tiquets valdran 25 euros de forma anticipada –es poden comprar a Ticketmaster– i 30 a taquilla.