Segueix sense poder tornar a casa

Servi Hàbitat va recuperar les claus del pis del cadàver divendres, però no procedirà a la desinfecció fins avui, segons els veïns

  • Redacció
  • Dilluns, 06 Març 2017 11:41

Façana carrer Hospital

El malson dels veïns del carrer de l’Hospital encara no ha acabat. Després que els veïns del número 17-19 d’aquest carrer convisquessin cinc dies amb la pudor d’un cadàver en descomposició que es va retirar dilluns passat del seu pis i no poguessin accedir-hi perquè no tenien les claus, Servi Hàbitat, propietari de l’immoble, hi va poder accedir. Malgrat això, els veïns denuncien que no s’ha efectuat la desinfecció a què estan obligats com a titulars del pis i avisen que la situació és insostenible, sobretot pel veí del davant, que encara no ha pogut tornar a casa.

Servi Hàbitat i la família del difunt van rebre les claus del pis del carrer de l’Hospital divendres al migdia, segons han confirmat els veïns i van procedir a la neteja del pis. Tanmateix, no van retirar els fluids i líquids que el cos de l’home en descomposició havia deixat durant les tres setmanes que va ser al pis sense que ningú ho sabés, sinó que es van limitar “a buidar la nevera”, segons els veïns. “Van portar un home a fer la neteja sense fregona ni mascareta”, exclamen, i el que és pitjor per a ells és que “van deixar la zona comunitària plena de petjades de les substàncies del pis”, un fet que els va obligar a contractar una empresa de neteja complementària per retirar-ho.

Sempre segons la mateixa font, “Servi Hàbitat considera que qui hauria de fer-se càrrec de la neteja del pis és la família”, però s’han compromès “a desinfectar l’immoble aquest dilluns, gairebé com un favor”. Els veïns avisen que si no és així, hauran de plantejar-se la via de la denúncia, quelcom que volen evitar per la lentitud dels procediments.