“No ens fa gens de vertigen, estem molt il·lusionats”

Joan Mora assegura que la ciutat està preparada per acollir la ‘Festa al Cel’

  • Redacció - ACN
  • Dijous, 22 Maig 2014 10:07

Mora, Trias i Martí, d'acord en la 'Festa al Cel'

Els alcaldes de Barcelona i Mataró, Xavier Trias i Joan Mora es van felicitar ahir per l'acord que portarà a la capital del Maresme la Festa al Cel. El trasllat s'emmarca en el conveni de col·laboració en matèria de promoció econòmica signat el 2012. Trias assegura que el festival és molt positiu per a la imatge del país i per a la indústria aeronàutica i que l'Ajuntament de Barcelona "posarà a l'abast de Mataró la seva experiència" en la celebració de l'esdeveniment. 

Per la seva part, Joan Mora va dir que "està interessat en acollir el festival amb l'objectiu de promocionar la ciutat" i que la visita d'espectadors repercuteixi econòmicament en el sector del comerç, la restauració i els allotjaments. “No ens fa gens de vertigen i estem molt il·lusionats”, va assegurar Mora.

L'Ajuntament de Mataró traurà un concurs públic per adjudicar a una empresa la producció tècnica, que té un pressupost inicial de 250.000 euros. L'Ajuntament pretén cobrir el gruix de la despesa a través d'una subvenció de la Diputació de Barcelona i els ingressos que generaran els espònsors del festival. El president del club aeri AOPA-Spain, Carles Martí, també era present a l'acte i va criticar durament la gestió "centralitzada" d'Aena. Per a Martí, "l'aeroport de Barcelona ha donat l'esquena a la ciutat" per les decisions de taxes de l'entitat.