Ajuntament i El Corte Inglés reprenen negociacions

L’objectiu és incloure Mataró al pla d’inversions 2016 de l’empresa

  • Redacció
  • Divendres, 09 Octubre 2015 12:58

El Corte Inglés

David Bote, Alcalde de Mataró, va avançar dimecres a La Xarxa que ja s’han reprès formalment les negociacions entre l’Ajuntament de Mataró i El Corte Inglés amb l’objectiu que les obres del nou centre comercial poguessin començar l’any que ve.

L’Alcalde ja havia avançat aquest objectiu en l’entrevista de valoració dels 100 primers dies de mandat al Tot.

En aquella ocasió Bote avançava que “quan vam tenir l’entrevista amb el Director General, en Josep Miquel Abad, ell ens va dir que, si solucionàvem els problemes que tenim sobre la taula, podíem entrar en el pròxim pla d’inversions que es comença a redactar al febrer del 2016”. L’Alcalde afegia que “per a nosaltres és una data important arribar en aquell moment amb els problemes solucionats. En aquest punt haig de dir que l’Ajuntament està posant tota la carn sobre la graella. Torno a demanar generositat a tothom, serem transparents en la gestió de l’Ajuntament i també dels agents implicats”.

Firma Ajuntament i corte inglés

L’assemblea pagesa manté una querella
El Corte Inglés manté la premissa de no apostar per Mataró fins que es resolguin per complet tots els litigis pendents. En aquest punt queda vigent el recurs presentat per Assemblea Pagesa per la ubicació de les restes de Can Fàbregas i de Caralt, en el qual l’entitat posava en qüestió que les peces de la fàbrica estiguin dipositades en sòl agrícola i, per tant, no urbanitzable. Aquest recurs és una mesura de pressió del col·lectiu de pagesos per aconseguir canvis en el traçat del Tren Orbital per les Cinc Sènies.