Quina Catalunya volem?

Josep Aracil i Xarrié. President d’Eurosènior.

No volem la Catalunya dels actuals polítics, de molt baix nivell, clarament fet pales amb la seva mesquinesa en fer pagar 1€ per recepta a la gent gran del nostre país. Copagament barroer i erroni, que suposa un clar robatori a un col·lectiu mereixedor del nostre respecte i que d’una manera indigna es menysprea, en no tenir en compte la seva capacitat real econòmica. I fórmules de control eficaç de la dispensa de receptes. No es el mateix apujar 1€ als pacients ja obligats al copagament, que fer-ho amb els que fins ara no tenien aquesta obligació.

Ha arribat el moment de promoure una regeneració social, política i econòmica, amb un full de ruta que tot i possiblement començar per la independència de Catalunya, precisa sobretot, la creació d’una forta societat civil, imprescindible i necessària per repensar la democràcia, partint de la pràctica d’una corresponsabilitat comunitària iniciada en els àmbits locals, en els nostres municipis.

Estimem que ara toca fer una crida al talent i lideratge sènior i al de la joventut, per endegar un projecte històric de futur, suficientment engrescador per reconduir l’actual moguda emocional, fonamentada en la indignació i la protesta, cap un projecte racional de construcció d’una nova societat, inicialment en el marc d’una Catalunya lliure.

Des del Moviment Sènior oferim, a qui ens ho demani, la celebració gratuïta d’una xerrada-col·loqui titulada “QUÈ CAL FER? Quin esquema es pot veure a: www.euroseniorpremia.net/esquemes/quecalfercat.pdf.