Gent gran indesitjable

Només una gran organització sènior pot plantar cara  a una classe política que ignora a la gent gran, quan no clarament la menysprea...

Només una gran organització sènior pot plantar cara  a una classe política que ignora a la gent gran, quan no clarament la menysprea, com es pot veure en la Memòria Social del POUM de Premià de Mar, en el paràgraf on es pot llegir “Un envelliment substancial de la població portaria aparellat a mig termini una indesitjable atenuació del dinamisme de la societat a Premià de Mar“. Es de suposar que l’Ajuntament de Premià de Mar farà rectificar d’immediat aquest paràgraf clarament inacceptable i indigne, però que malauradament confirma el poc pes que té la gent gran per a la classe política, fora dels processos electorals, durant els quals se’ns enreda amb falses promeses que no s’acaben complint.  Cal però considerar la part positiva d’aquest menyspreu. La dignitat i el respecte de la gent gran és una qües­tió a conquerir, que en cap cas s’ha de pidolar a una classe política desprestigiada, que haurà de començar a comprendre que els vots de la gent gran, una vegada organitzada, poden i han de ser decisius en el resultat de les eleccions, sobretot en les municipals. Cada vegada és fa més palesa, la necessitat de la unió de la gent gran, com un col·lectiu que gaudint d’una alta esperança de vida, en una societat caracteritzada més per la intel·ligència que per la força física, hi pot i hi ha de jugar un paper important totalment desitjable que depèn d’ella mateixa i no dels altres. Nosaltres, la gent gran, i nomes nosaltres som els que hem de marcar el nostre propi destí.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: