No fer res

Jo crec que per als homes que han tingut treballs amb un gran desgast físic, es podria, fins a cert punt, justificar el no fer res. Però en canvi, dones amb marits jubilats amb treballs més aviat intel·lectuals, m’han explicat que el no fer res acaba essent dolent per a la seva salut

Hola Berta –pregunta l’avi Pep- tu també penses que una vegada jubilada cal complir la dita de “ja he treballar prou, és temps de descansar”?Sembla estrany avi Pep, que tu, que tens molta experiència, em preguntis a mi, que soc una dona, que la jubilació és per descansar. Les dones no ens jubilem mai, sempre tenim coses per fer!Per això t’ho he preguntat Berta. Amb la teva resposta ja tenim un 50% de la població, el de les dones, que està en contra de la dita. Però si ens referim als homes, tu com ho veus Berta?Jo crec que per als homes que han tingut treballs amb un gran desgast físic, es podria, fins a cert punt, justificar el no fer res. Però en canvi, dones amb marits jubilats amb treballs més aviat intel·lectuals, m’han explicat que el no fer res acaba essent dolent per a la seva salut.Tu ja sap Berta que l'Organització Mundial de la Salut (OMS), recomana l’envelliment actiu com la millor forma per millorar la qualitat de vida en l’envelliment.Be, avi Pep, en aquest envelliment actiu s’hi pot incloure la tasca de cangurs que estan realitzant molt avis i àvies.Tens molta raó Berta, encara que existeixen veus autoritzades que qüestionen aquesta nova tasca assignada als avis que no es limita a fer de cangurs, sinó moltes vegades a fer d’educadors dels seus néts.Ara que dius això, avi Pep, jo també he pensat moltes vegades que en la societat actual, que té molt poc a veure amb la nostra, potser haurien de ser els néts qui ens haurien d’educar a nosaltres.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: