Conferències

De forma general els assistents a una conferència no s’acontenten d’estar callats escoltant a una persona, tot i que sigui molt competent en la seva matèria i voldrien participar per donar a conèixer el seu punt de vista, però no s’atreveixen a fer-ho per por a fer el ridícul

Avui dia està de moda la paraula interactivitat, original d’Internet, com una nova forma de relacionar-se que implica la doble direcció d’un procés, d’anada i de tornada. Es fonamental tenir-la en compte en la celebració de conferencies del tipus que siguin. De forma general els assistents no s’acontenten d’estar callats escoltant a una persona, tot i que sigui molt competent en la seva matèria i voldrien participar per donar a conèixer el seu punt de vista, però no s’atreveixen a fer-ho per por a fer el ridícul, possiblement pel seu baix nivell cultural o per la seva manca de pràctica de parlar en públic.  També quan es produeix la interactivitat entre el conferenciant i el públic els assistents s’acaben qüestionant quin valor té el coneixement de temes que segurament els poden afectar, però que és millor oblidar, per no complicar-se la vida en una societat consumista, en la que pensar i actuar de forma coherent és massa feixuc. El final es produeix, amb o sense Interactivitat, una manca palesa d’assistents a les conferències, fora de que es tracti d’una gran personalitat  o es desenvolupin en entorns de petita burgesia i també de moviments de dones, circumstàncies que fan que si assisteix per quedar bé. En l’actualitat, l’organització de conferències hauria d’obeir a l’acompliment de demandes de ciutadans que estan implicats en millorar la seva qualitat de vida o de la societat, volen saber més per ser més. Passa però, que en una societat conformista aquest esforç de ser més no interessa.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: