Metges i advocats seniors

Moltes persones que no saben què fer durant la jubilació i moltes d’elles continuen treballant per no avorrir-se, encara que tinguin una edat avançada

En diferents reunions mantingudes amb col·legis de professions liberals, de metges i advocats, en parlar del tema de la jubilació s’ha esmentat el cas de moltes persones que no saben què fer durant la jubilació i moltes d’elles continuen treballant per no avorrir-se, encara que tinguin una edat avançada. El Moviment Sènior pretén donar una resposta a aquestes persones en proposar, reunir en una gran organització sènior europea, la infrautilitzada matèria grisa sènior, fins arribar a constituir un gran potencial intel·lectual i també un valuós capital social, necessari per a la creació d’una nova civilització, basada en el coneixement científic posat al servei del millorament evolutiu i global de tota l’espècie humana.De forma general, tot i existir grans bosses de pobresa, sobretot de dones soles d’edat avançada, existeixen persones sènior, amb un alt poder econòmic, que, donat l’allargament progressiu de l’esperança de vida, s’acaben avorrint encara que sigui jugant al golf. Per superar el que es coneix com 'buit existencial', pot ser una bona opció fer de dinamitzador social, en la societat del segle XXI, qualificada del coneixement, en la que per primera vegada en la història, te més importància, de forma majoritària, la capacitat intel·lectual que la força física. En l’edat sènior, per no avorrir-se, caldria recuperar l’esperit de la infància en la que s’aprenia jugant i quina millor forma de fer-ho que promovent una revolució positiva basada en el joc creatiu i renyida amb la violència i la negativitat? 

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: