Camí a la pobresa i la misèria

En baixar el poder adquisitiu i això ocasionar el tancament de fàbriques i tallers per manca de comandes, el contingent de persones a l'atur ha adquirit quantitats molt importants i la situació malauradament va en augment cada dia més

Moltes persones a l'atur que han acabat el subsidi de dos anys i no tenen recursos econòmics per poder comprar el més indispensable. Aquesta situació que afecta a ciutadans de tot el país, ara per ara cap dirigent polític ofereix un programa de solucions immediates, ni a llarg termini. Podria ser una bona idea que un expert dedicat a la política proposés que a cada carrer s'anomenés una junta gestora integrada per un president, un secretari i sis vocals, amb els corresponents salaris de la Generalitat. També cal tenir en compte que hi ha gran quantitat de pobles petits que estan mig abandonats o totalment, degut a que eren dedicats a l'agricultura i la ramaderia, però en ser unes feines molt dures i poc retribuïdes, els habitants varen marxar i anaren a ciutats i fer altres feines no tan dures.En baixar el poder adquisitiu i això ocasionar el tancament de fàbriques i tallers per manca de comandes, el contingent de persones a l'atur ha adquirit quantitats molt importants i la situació malauradament va en augment cada dia més. Són molts els treballadors que han d'utilitzar el cotxe per anar al lloc de treball des del seu domicili. L'augment de preus dels combustibles que no s'atura, afecta negativament els ingressos dels obrers i això és una contrarietat que massa sovint és real.El camí de la pobresa, pel que cada dia més gent es veu oblidada a passar-hi, és un problema difícil de resoldre.L'agricultura i ramaderia pot ser l'únic recurs per anar a treballar. Molts terrenys de conreu i masies es varen abandonar perquè la gent anava a les ciutats a fer feines més còmodes i millor retribuïdes. Per viure és indispensable menjar i beure i, per poder comprar el més indispensable, es necessiten diners. La pobresa és l'inici de la misèria. La creació del partit "Karadures" no sabem si seria una acceptable solució. Fora necessari que fos subvencionat per la "Di-putació" força temps. Ara com ara la política és el negoci més clar que funciona amb bons rendiments.Amics lectors, m'agradaria poder fer comentaris més optimistes, però això m'obligaria a ser un mentider. Potser la collita de bolets serà un bon negoci, enguany.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: