Mentides!

Per fer més viable el contingut d'aquesta columna, ens situarem a l'any 2013, o sigui, d'aquí a cinc anys. El President del Govern, Quimet Espardenyer fa cas de les constants peticions dels 45 milions d'habitants del país i decideix fer el canvi de l'Euro per la pesseta

Per fer més viable el contingut d'aquesta columna, ens situarem a l'any 2013, o sigui, d'aquí a cinc anys.El President del Govern, Quimet Espardenyer fa cas de les constants peticions dels 45 milions d'habitants del país i decideix fer el canvi de l'Euro per la pesseta. La conseqüència immediata és que el preu dels pisos baixa a vuit i deu milions de pessetes. El president de la Generalitat, en Màximo Acierto, fa saber que a la nostra ciutat tornen a obrir cent fàbriques de gènere de punt, entre elles l'empresa Molfort's, dedicada a fabricar mitjons de gran qualitat. Cada parell de mitjons porta una etiqueta que diu: "El tiempo transcurre veloz, menos para los calcetines Molforts que duran eternamente". Es diu que a Madrid estan estudiant la conveniència de canviar el nom d'habitants per el de "ramat de xais".La junta Rectora de l'Agrupació de defensa dels drets de la dona, manifesta que degut a les modes de grans escots fins el melic i minifaldilles que arriben molt amunt dels genolls, crea la norma de què des del primer de juny al 30 de setembre, les dones es pelaran el cap al zero. Aquesta novetat s'aplica immediatament a Portugal i França. Altres països del món estudien fer-ho sense tardar gaire temps. Per defensar els ciutadans dels augments de preus, caldrà treballar més de 8 hores diàries i també alguns diumenges i festius. Queda suspesa la importació de productes de la Xina perquè s'ha comprovat la baixa qualitat dels mateixos. Els turismes funcionaran amb motors elèctrics i els carburants els consumiran els camions. Queda suprimida la notícia que dóna informació de la crisi i tancament d'empreses. Els mitjans de comunicació, tele, ràdio i premsa, fan elogis al Govern per l'encert de la seva gestió. Això, anys enrera era impensable. A la gent gran li costa de creure. Desapareixen dels carrers les manifestacions de protesta i, en canvi augmenten les festes i celebracions dels veinats, cosa que dóna alegria de viure i suprimeix la tristesa dels ciutadans. Per els aficionats a estalviar, els bancs i caixes oferiran un 5% d'interès cada anys lliure d'impostos. Els lectors d'aquesta columna no conformes, els recomano tornin a llegir el títol.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: