Litres d'aigua per metres quadrats

Sortosament la natura ha sigut generosa amb Catalunya i, la greu sequera s'ha resolt, perquè les pluges han canviat la situació, favorablement

Hem passat abans del mes de maig, uns dies molt preocupats perquè les reserves d'aigua eren molt escasses. Sortosament la natura ha sigut generosa amb Catalunya i, la greu sequera s'ha resolt, perquè les pluges han canviat la situació, favorablement. els mitjans de comunicació han informat dels litres d'aigua que han plogut a diverses poblacions i, la millora de reserves d'aigua als pantans.Hem acabat una problemàtica i ja hem entrat en una altra. El preu dels carburants s'ha apujat molt i això repercuteix en el cost dels transports i, de retruc els preus dels articles de consum patiran un augment de consideració. Cada dia fem un pas enrere i no es veuen solucions als greus problemes econòmics dels treballadors que estan a l'atur.Per acabar-ho d'adobar les tarifes elèctriques s'apugen a partir del mes de juliol. La venda de paraigües ha estat molt important. No solament serviran per protegir-se de la pluja, potser també ens serviran per suportar el xàfec que originarà els augments de preus dels queviures.No es troba cap remei a les farmàcies que resolgui la baixada del poder adquisitiu. Tampoc solucions a una altra pujada de les hipoteques. Potser haurem de donar-nos de baixa de la Unió Europea perquè els afectats d'estar-hi són molt negatius fins ara.Convé que ben aviat comenci la temporada de futbol i força gent es distregui i en Guardiola pugui fer bons ingressos.Capficar-nos no resol res, les distraccions ens treuen la tristesa i ens ajuden a passar el temps menys preocupats.També hi ha força gent que s'entretenen amb les aventura de l'Ana Obregón i la Belén Esteban.¡¡Tranquils, tranquils, amb en Rodríguez Zapatero anirem tots ben calçats!!Que plogui quan faci falta i que no tinguem problemes de sequera. Per sort encara podem obrir l'aixeta i que ragi aigua. Que així sigui d'ara endavant.Esperem de tot cor alguna bona notícia aviati que la poguem comentar en aquesta columna.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: