Anem enrera

La situació econòmica cada dia es complica més i més, i el més preocupant és que no es veuen possibles solucions

Encara bo que pel maig ha plogut força i sembla que de moment les aixetes poden rajar.La feina no sempre és a la mateixa població on resideix la gent i cal anar-hi amb cotxe, ja que no hi ha trens a tot arreu. Llavors la forta pujada de preus dels carburants obliga els treballadors que han de fer servir el cotxe per anar a la feina, a més despeses i per tant queden obligats a reduir el poder adquisitiu. Això significa una disminució de vendes de les botigues i menys treball per les fàbriques.A on anem a parar? La situació econòmica cada dia es complica més i més, i el més preocupant és que no es veuen possibles solucions.La notícia dels fabricants de vehicles on diuen que les vendes han baixat considerablement els últims mesos, és una mostra de la difícil situació econòmica que atravessa el país. El subsidi d'atur té una durada de dos anys, potser caldrà augmentar-lo a quatre anys, perquè els treballadors puguin viure i subsistir davant la greu crisi econòmica que estem patint.També la fàbrica Nacional de Moneda y Timbre, haurà de treballar les 24 hores del dia, fent bitllets de 100 euros, perquè els polítics puguin repartir als ciutadans que estiguin a l'atur i, mancats de diners indispensables per poder viure. També es fa necessari baixar els impostos a la meitat. L'atur complica cada dia més el pagament de les hipoteques, potser bancs i caixes no sabran a qui vendre el habitatges que tenen, procedents de ciutadans que no han pogut atendre les obligacions mensuals.Es una veritat que per viure es necessita menjar i beure i que, per aconseguir els queviures són indispensables els diners que, si fallen els llocs de treball la pregunta és: d'on sortiran els diners?El cobrament d'impostos que és el més perfecte de l'administració del país, es fa indispensable que doni alguna idea als ciutadans, per vèncer la complicada situació de crisi que no para de créixer. Anem enrera a gran velocitat i el futur cada dia es preveu més difícil.Anem enrera i ens podem entrebancar i caure a terra i fer-nos mal.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: