Canvis

Les notícies de les pluges que han caigut a diversos indrets del país, donen la impressió que les quantitats d'aigua dels pantans, ha augmentat i continua fent-ho.

Dies enrere, els mitjans de comunicació dedicaven llargs comentaris referent a la greu sequera. Pel maig cada dia un raig ha estat una agradable realitat. Les notícies de les pluges que han caigut a diversos indrets del país, donen la impressió que les quantitats d'aigua dels pantans, ha augmentat i continua fent-ho. Actualment les bones notícies són molt escasses, hem d'estar contents de les pluges del mes de maig.Quasi a cada carrer hi ha cases en venda i pisos de lloguer, comparat amb anys passats cal esmentar un gran canvi.Cada dia hi ha més papers de publicitat que es reparteixen als domicilis. No gaire gent els llegeix i se'ls queda. Gran quantitat van llençats a les voreres on s'hi queden fins que les brigades de neteja els recullen.Altra publicitat que veiem són els cotxes que porten una oferta que diu: "en venda", indicant el preu, els quilòmetres que ha fet i el telèfon del venedor. Gairebé a cada carrer hi ha un o dos cotxes en aparent bon estat, que es venen.Un veí d'un carrer ample i curtet em va dir que hi ha 11 locals de lloguer i un pis en venda ja fa temps i ningú en fa cas. Les ofertes de pisos i locals, cada dia són més abundants, però els compradors o llogaters són molt pocs.La feina escasseja i ningú té l'atre­viment d'obrir una nova indústria o entitat de serveis.Dos milions tres-centes mil persones en atur, és una quantitat molt important i preocupant. ¿Quina solució té aquest greu problema?Potser per trobar remei a la difícil situació econòmica que estem vivint caldrà consultar el farmacèutic.Es d'urgència que els tècnics en resoldre qüestions econòmiques donin a conèixer les solucions adequades perquè les persones trobin un lloc de treball i disposin dels recursos indispensables per poder viure...Confiant que el pas del temps resolgui totsels problemes no és suficient. Els dirigents polítics que cobren retribucions importants tenen el deure de crear ordres perquè els ciutadans puguin viure honradament treballant.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: