Solucions?

La crisi econòmica que estem patint podria aconseguir una solució si els milions de persones que estan compromesos en el pagament d'hipoteques fossin autoritzats a endarrerir aquesta obligació fins el juny de l'any 2010

El poder adquisitiu dels ciutadans s'ha reduit molt i això significa que les botigues venen menys i, de retruc, les fàbriques tenen reducció de comandes.La crisi econòmica que estem patint podria aconseguir una solució si els milions de persones que estan compromesos en el pagament d'hipoteques fossin autoritzats a endarrerir aquesta obligació fins el juny de l'any 2010. Dos anys sense aquesta important despesa tindria una repercussió en les economies dels ciutadans que els permetria dedicar diners a compres diverses, acció que disminuiria la crisi actual.Tal com està ara el sistema d'atendre cada mes l'import de la hipoteca, pot crear una situació de dificultats tan greus pels ciutadans que els obligui a deixar de pagar. Es una realitat, ara com ara, que els bancs o caixes d'estalvi es queden l'habitatge. La pregunta que ens fem és: què faran els bancs quan tinguin milers de pisos? Qui els comprarà?Es diu que actualment hi ha dos milions tres-centes mil persones a l'atur. En acabar el subsidi, que és només per dos anys, de què viuran els afectats?Gairebé a cada carrer hi ha un habitatge o dos amb un rètol que diu: "en venda" o de "lloguer". Ja no queden grans quantitats de ciutadans que tinguin capacitat econòmica per fer front a despeses mensuals de la quantia que demanen els propietaris. Cada dia són més les botigues en les que hi ha un rètol que diu "es traspassa".Es molt necessari que els llicenciats en ciències econòmiques ofereixin idees com més aviat millor, per a resoldre la situació actual de manifesta gravetat econòmica, una crisi que empitjora dia a dia...Costa d'entendre que al mig de la crisi econòmica que estem patint, els preus dels queviures no paren de pujar. Cada dia són més els endeutats i cada vegada són menys els que poden complir els compromisos que varen signar.Podria ser que, a no tardar gaire temps, els que deixin de pagar els deutes els facin un nus a la cua, com es deia anys enrere. El poble espera i confia que els dirigents polítics que cobren retribucions a raó d'un milió de pessetes mensuals, ofereixin solucions més encertades que la d'aquest escrit.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: