Sortir de pollaguera

Alguna vegada la gent diu que l'han fet sortir de pollaguera actituds poc educades i ordinàries

Gent que explica diverses situacions en les que s'ha trobat, alguna vegada diu que l'han fet sortir de pollaguera actituds poc educades i ordinàries.Ara hi ha abundància de manifestacions relacionades amb programes de partits polítics. Un ha ofert 400 euros de donatiu si guanya.Opinions n'hi ha moltes i no seria cap novetat que per continuar oferint trens de gran velocitat, però que no siguin soterrats, donessin la idea de fer-los passar pels terrats. La qüestió és distreure la gent i no oblidar gens la gran velocitat, per no perdre gaire temps viatjant.Alguns ciutadans pensen que és millor no fer canvis de dirigents polítics, perquè si es produeixen, resulta que hem de pagar als nous que entrin i als que se'n van. Tenint en compte que les retribucions de la majoria són gairebé l'equivalent a un milió de pessetes mensuals. Encara estem de sort que de les obres que ordenen mai no cobren cap comissió.Abans es feien estalvis per estar protegits si un dia es patia alguna necessitat. Actualment, amb l'invent de les hipoteques, gran part de gent està endeutada com si fos la cosa més natural.Ja han sortit unes entitats que ofereixen els seus serveis reduint a la meitat el pagament d'hipoteques. L'única cosa que canvia és la durada dels deutes que poden arribar fins els néts.Costa d'entendre que amb la quantitat de fàbriques que han tancat a Mataró, els milers de persones que hi treballaven, de què i com poden viure.És ben cert que en el país en que vivim, l'organització més perfecta és el cobrament d'impostos.El dia 31 de gener varen caure quatre gotes. Va semblar que queien llàgrimes del cel. Dóna la impressió que en no practicar-se la pluja sovint, els núvols han perdut el sistema de descarregar aigua abundant.En temps passats, per la riera d'Ar­gentona, tot l'any baixava aigua per un rierol de gairebé un metre d'amplada. Una vegada el pont per on passava el tramvia se'l va endur la rierada.Abans plovia i potser no es gastava tanta aigua com ara. Queda el recurs de potabilitzar l'aigua de mar, però això té un cost molt important.

El Tot Mataró i Maresme
Carrer d'en Xammar, 11
08301 - Mataró

Tel: 93 796 16 42
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Anuncieu-vos a El Tot Mataró!
Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. / Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

© El Tot Mataró i Maresme - 2014

Avís legal i condicions generals d'ús
Advertència de privacitat

Lloc web desenvolupat per tàctic.cat

Amb la col·laboració de: