La pluja no espatlla la romeria de la Verge de las Maravillas

L’Associació cultural murciana celebra els trenta anys de la romeria

Tot i que semblava que la pluja no deixaria gaudir de la festa, finalment la romeria de la Verge de las Maravillas es va poder celebrar amb tota normalitat. El Parc Forestal es va omplir de gent el diumenge, i tot i uns primers moments en que semblava que el dia perillava, aviat es va veure que no plovia i la gent es va animar a participar. Així es va aconseguir una celebració en honor a la Verge de la Maravillas tant participativa com s’esperava.

“Tot va anar molt bé perquè al final la pluja no va fer suspendre cap acte” explicava Domingo de la Ossa, de l’Associació cultural murciana Virgen de las Maravillas. La missa huertana que se celebra al Parc Forestal, com un acte més dins d’aquesta romeria, va ser el moment d’aquest cap de setmana en què més gent es va aplegar. Més de mil persones es van acostar a escoltar-la, segons dades de l’organització.

Malgrat tot, la pluja sí que va fer que la processó del dissabte a la tarda hagués de ser més ràpida del que en un principi estava programat.

A més, la romeria d’enguany ha estat la trentena i per celebrar-ho es van lliurar uns presents als socis fundadors. En total van ser vuit pins de plata que es van imposar als responsables de la creació de l’associació cultural. Els pins es van lliurar en un dinar on hi van participar, a banda dels membres de l’associació, l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron, i l’alcalde de la ciutat de Cehejín com a alcalde convidat.