Sant Lluc per l’Art obre la seva exposició col·lectiva amb molta participació

L’associació arriba enguany a la celebració del seu 60è aniversari

L’Associació Sant Lluc per l’art va inaugurar el passat dijous 14 de setembre l’exposició Col·lectiva Sant Lluc, la mostra que organitzen anualment i que va ser un èxit en el seu primer dia d’exhibició. Així, l’Ateneu Caixa Laietana es va omplir de gom a gom per a poder veure les pintures i escultures exposades i per conèixer els noms dels guardonats de la mostra d’enguany. Però l’exposició que es va inaugurar té un al·licient particular i és que aquest 2006 l’Associació Sant Lluc per l’art arriba al seu seixantè aniversari.

Artistes coneguts de la ciutat, gent amb anys d’experiència i joves promeses es donen cita en aquesta mostra, oberta tant a membres de l’associació com a artistes que no en formin part. Són tots ells els que fan que l’Ateneu s’ompli de moltes i diverses peces, d’estil molt diferents entre ells. Així, de les parets de la sala de l’Ateneu pengen multitud de quadres mentre que el centre de la sala es reserva a les escultures.

L’associació ja va començar fa dos anys a distingir els artistes més veterans amb el premi “Paleta d’Honor” que es lliura en la inauguració de la mostra. Enguany, aquest guardó d’homenatge a la constància dels artistes ha recaigut en Marta Duran, Josep Muné, Tomàs Sanfont-Tria i Carlos Soriano.