Pintura i Ceràmica a la vila d'Argentona

Argentona acull una exposició de pintura i un altra de ceràmica en vidre fins al 23 de juliol

Avui divendres a les 20.00 té lloc la inauguració de l’exposició “Mar de pintures” de Mireia Comas a la casa Gòtica d’Argentona. L’exposició recull les últimes creacions de l’artista argentonina i romandrà oberta fins el dia 23 de juliol. Els horaris seran dijous i divendres de 18 a 21 hores, dissabtes d'11 a 14 hores i de 18 a 21 hores, i els diumenges d’11 a 14 hores.

Mireia descriu la seva obra amb aquestes paraules: “A partir de l’observació, la natura es converteix en quelcom màgic; la llum, la terra i l’aigua, ens dóna cromatismes, textures, formes i sensacions. La meva intenció és captar aquests moments”.

Ceràmica en vidreLa ciutat d’Argentona a partir de demà també acull l’exposició “L’ànima al buit” de Pilar Aldana Méndez. L’exposició és un recull d’escultures en vidre, ceràmica i pedra que romandrà al Museu del Càntir d’Argentona fins al 23 de juliol.L’exposició tracta d’una sèrie d’obres realitzades en vidre que segueixen rigorosament el ritme interior de les peces de ceràmica. Potser haurien de ser l’aigua, els grans d’arròs o la brasa viva els que haurien d’habitar en aquests recipients, però ens trobem amb el vidre que per la seva naturalesa, força i transparència ens permeten arribar a aquest món interior d’una manera molt particular. Al museu també hi podrem contemplar peces de terrissa negra de quart que tenen diversos usos, com “l’UDU”, instrument musical africà, “les escalfetes” per escalfar els llits o el “fumer” per fer fum alhora d’anar a brescar les abelles. A més també hi podrem veure peces en pedra i vidre.