AEB Mataró, dos ascensos en un partit

El primer equip venç , puja i permet l’ascens de l’equip B

En un poliesportiu ple, amb un públic entregat i amb la presència de diverses autoritats de la ciutat, l’AEB Mataró va aconseguir l’ascens a la primera divisió catalana de voleibol després de derrotar per tres sets a zero el CV Llars Mundet de Barcelona. Amb aquest resultat el Boet Mataró B podrà ocupar la plaça que el primer equip deixa vacant a la categoria ja que les noies del B s’havien assegurat una plaça d’ascens la setmana anterior.

L’AEB Mataró A serà l’únic representant del Maresme a la primera divisió catalana de voleibol, la màxima del voleibol català. Molta gent estava pendent d’aquest partit i les mataronines no van defraudar davant el seu públic en un Eusebi Millan eufòric. Les locals van portar la iniciativa durant els dos primers set però no van aconseguir imposar-se fins els darrers punts (25-23). A l’últim set, la dinàmica va canviar, i el Boet, empès pel seu públic i per l’importància del partit va sortir a per totes i va sentenciar el set, el partit, el seu propi ascens i el del segon equip amb un contundent 25 a 18.

Ara toca la Lliga Catalana
Els dos equips sèniors de l’entitat han aconseguit dos ascensos a les dues categories principals del voleibol femení català. El Boet Mataró B, sotscampió del Campionat de Catalunya Territorial, ja tenia una plaça assegurada des de la passada setmana però no va voler ser menys que el primer equip i per celebrar l’ascens va derrotar al CV Figueres, a la seva pista, per zero sets a tres. La propera fita per als dos equips de l’entitat, la Lliga Catalana, que l’AEB Mataró ja va aconseguir la temporada passada davant el FC Barcelona.