Corals de Mataró homenatgen a la patrona de la música

El concert en honor a Santa Cecília es va dividir en dos torns, un al matí i l’altre a la tarda

Santa Cecília és la patrona de la música, i per retre-li homenatge corals i grups instrumentals de la ciutat organitzen anualment un concert. Enguany, va tenir lloc el diumenge 27, en un muntatge que es va dividir en dos recitals: un al matí i un altre a la tarda. La sala d’actes del Foment va ser l’escenari per les dues cites de la jornada.

L’últim dels concerts va oferir-se a les 18.30h i va comptar amb les representacions musicals de dues escoles de la ciutat. Els primers en pujar a l’escenari van ser els membres del grup instrumental de l’IES Alexandre Satorras i la coral del mateix institut. La Barcarola de Hoffman o un tango per acordió van ser dues de les peces interpretades per l’ampli grup instrumental, mentre que en el programa de la coral es van poder sentir clàssics catalans com la coneguda havanera El meu avi.

El CEIP Cirera porta els artistes més joves
Després d’un breu descans va arribar el torn d’uns artistes encara més joves. Els alumnes del CEIP Cirera van portar amb la seva coral ritmes molt coneguts per tots. A més, les flautes, xilòfons i percussions van ser els instruments que els més petits es van atrevir a tocar.

Abans però, a les 12 del migdia havia tingut lloc el primer dels concerts de Santa Cecília on hi van participar l’IES Miquel Biada, la coral Càntir d’or, Els ministrers del sabre, la solista Laura Nogues i l’escola GEM amb la coral Clau d’estel i Clau de lluna.